Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Άνθρωποι και ανθρωποειδή




Ο Θεός είναι ενέργεια . Ενέργεια είναι όμως και οι ψυχές. Οι ψυχές τρέφονται από την ενέργεια του Θεού, του Δημιουργού μας. Κάποτε… κάποιες μεγάλες ομάδες ψυχών αποσκίρτησαν από τον Θεό (πολλές θρησκείες έχουν τους εκπεσοντες αγγέλους) και αποφάσισαν να γίνουν αυτόνομες. Δεν μπορούσαν όμως να συντηρηθούν πια από τον Δημιουργό και το πρώτο τους μέλημα ήταν να βρουν τρόπους για τραφούν και για να επιβιώσουν…

Έτσι, ξεχύθηκαν στο Σύμπαν και άρχισαν ψάχνουν τόπους για τροφή…
Μέσα, λοιπόν, σε αυτή την αναζήτηση… συνάντησαν και τη γη…


Ήταν γι’ αυτούς ένας βολικός χώρος για να εγκατασταθούν, μια και οι ψυχές που την κατοικούσαν εδώ , δεν έδειχναν να διαθέτουν ιδιαίτερες αντιστάσεις….
Οι μέρες, τα χρόνια, οι αιώνες πέρασαν και αυτές εδραιώθηκαν για τα καλά, που μέσα από τις καταστάσεις που δημιούργησαν, απολάμβαναν την ζωή τους…

Ο πλανήτης γη όμως άρχισε να χτυπάει κόκκινο!!!! Πως το καταλαβαίνουμε; Ας πάρουμε τους προγόνους μας . Κάποτε στην χρυσή εποχή δεν υπήρχαν πόλεμοι, πείνα κλπ. ήταν όλοι ευτυχισμένοι. Τις τελευταίες χιλιετίες, η ανέχεια, η αγωνία, η κοινωνική ανισότητα, οι δανεισμοί, η πορνεία, η ασυδοσία και άλλα τόσα κακά της εποχή μας, έχουν δημιουργήσει ανθρώπους ζόμπι, χωρίς αντιστάσεις, μία ζωή γενικά αφόρητη.

Ο Δημιουργός μας αποφάσισε και ανέλαβε δράση . Κατέβασε ένα μεγάλο κύμα εξελιγμένων ψυχών. Το Σχέδιο είναι να εκδιωχτούν με κάθε τρόπο οι εισβολείς. Αυτοί οι εισβολείς στερούνται αισθημάτων συμπάθειας και αληθινής συμπόνιας. Τρία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά, αυτών των «ανθρώπων».γιατί άνθρωποι είναι . Δεν τους καταλαβαίνεις . Μόνο αν δεις την αύρα που υπάρχει γύρω μας και δεις ότι λείπει, τότε το καταλαβαίνεις .
1) Είναι λοιπόν μανιακοί με την εξουσία,
2) Είναι ανώτερης ευφυίας,
3) Δεν έχουν καθόλου συμπόνια.




Οι οντότητες αυτές (τα ανθρωποειδή) βρισκόντουσαν και σε υπόγειες βάσεις σε κάθε μέρος του πλανήτη γη. Εμείς πρώτα (στην χρυσή εποχή ) ήμασταν στην 5η διάσταση. Μετά την πτώση (γιατί μετά την χρυσή εποχή έχουμε άλλη εποχή χειρότερη , οι χριστιανοί λένε το διώξιμο της Εύας και του Αδάμ από τον παράδεισο ) ο άνθρωπος έπεσε στον 3ο βαθμό, στην 3η διάσταση .

Στην αρχαία Ελληνική μυθολογία έχουμε αναφορές στον άνθρωπο εκ του ουράνιου σπέρματος και τα ανθρωποειδή. Πάνω στην Γη, εκτός από τον εκ του ουράνιου σπέρματος άνθρωπο, υπάρχει και το ανθρωποειδές (οι εκπεσοντες ) με τους οποίους οι Άτλαντες είχαν έρθει σε επιμιξία. Η Τιτανομαχία του 9000 π.Χ. ήταν πόλεμος ανάμεσα στους Άτλαντες και τους Ολύμπιους Έλληνες. Οι Άτλαντες στην Γη , όπως εξιστορεί ο Πλάτωνας, είχαν προ πολλού χάσει την θεϊκότητα τους, δηλαδή απενεργοποιήθηκε η Επίφυσή τους, γιατί όπως έγραψα πιο πάνω είχαν αναμειχθεί με τους εκπεσοντες ας το πούμε αγγέλους.
Τα όντα, χλωρίδα , πανίδα, άνθρωπος, ήταν τα σπέρματα που ήρθαν από τον Σείριο μέσω του δικού μας Ήλιου. Οι Έλληνες Θεοί και ήρωες που ταξίδευαν με το αστρικό πλοίο, την Αργώ, σε όλο τον πλανήτη , δημιούργησαν τον πρώτο πολιτισμό πάνω στην Γη, στην Ελλάδα και την Ατλαντίδα. Για πρότυπο χρησιμοποίησαν το σύστημα του Σείριου. Τώρα στις τελευταίες χιλιετίες υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων, oι άψυχοι και οι έμψυχοι.

Οι άψυχοι είναι άνθρωποι που δεν έχουν την ικανότητα να νιώσουν συναισθήματα. Παίρνουν ενέργεια από τους έμψυχους ανθρώπους χωρίς βέβαια εμείς να το καταλαβαίνουμε . Περισσότερο ενέργεια παίρνουν μέσα από τον οργασμό ενός ΕΜΨΥΧΟΥ ανθρώπου κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Τότε ο ΑΨΥΧΟΣ άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να απορροφήσει – να κλέψει πολύ μεγάλα ποσά ενέργειας από τον πρώτο.


Είπαμε ότι υπάρχουν δυο ειδών άνθρωποι . Οι ΕΜΨΥΧΟΙ- με ψυχή δηλαδή και οι ΆΨΥΧΟΙ οι όποιοι παίρνουν ενέργεια από τον έμψυχο μια που δεν μπορούν να πάρουν ενέργεια από τον Δημιουργό. Πάμε στους εξωγήινους. Υπάρχουν εξωγήινοι Θετικοί ,καλοί που βάζουν πρώτα το συμφέρον όλων και μετά το δικό τους και οι κακοί που τα θέλουν όλα δικά τους . Αυτοί ονομάζονται και ερπετοειδή και βρίσκονται στη Γη πριν ακόμα έρθει ο άνθρωπος. Αυτή η «φυλή» μαζί με τα ανθρωποειδή (τους εκπεσοντες) είναι υπεύθυνη για την μετάλλαξη του DNA του ανθρώπου από 12 έλικες σε 2. Αυτή είναι και η λεγόμενη «πτώση» του Αδάμ και της Εύας από τον «Παράδεισο» από την 5η δηλ. διάσταση στην 3η.

Πολλές από αυτές τις οντότητες έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνονται και να παίρνουν ανθρώπινες μορφές. Έτσι κυκλοφορούν και ανάμεσα μας . Δεν κυκλοφορούν όμως μόνο οι αρνητικοί εξωγήινοι( που είναι 2 ράτσες) ανάμεσα μας αλλά και οι θετικοί που είναι 12 . Οι κυβερνήσεις είναι άνθρωποι που τοποθετούνται από τους ερπετοειδείς στις θέσεις εξουσίας «για τα μάτια» του κόσμου. Οι τωρινές κυβερνήσεις σε παγκόσμια κλίμακα είναι φθαρμένες. Τώρα αυτοί που ασχολούνται με αυτά τα πράγματα λένε ότι θα αντικατασταθούν αυτές οι κυβερνήσεις από σωστές και θα αναλάβουν αυτόν το ρόλο στη συγκεκριμένη ιστορική στιγμή.

Δικαιολογημένα πολλοί θα πείτε ότι λέω παραμύθια. Άλλα θέλω να σταθείτε στο παρακάτω που γράφω . Τις απογευματινές ώρες της 19 Νοεμβρίου 1999,φθάνει στην Αθήνα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον .Την επόμενη ημέρα και προ της αναχωρήσεως του, ο Πρόεδρος πήγε στην Ακρόπολη, και μετά στους Δελφούς που είναι ο ισχυρός τόπος δύναμης της χώρας μας.

Εκεί ο Κλίντον στον λόγο που απηύθυνε, αποχαιρετώντας τους Έλληνες και κυρίως τους πολιτικούς και επιχειρηματίες που τον συνόδευαν και ο οποίος μεταδόθηκε απ’ευθείας από την τηλεόραση, ξεκίνησε λέγοντας: <<Όλοι οι λαοί της γης ,γενετικά είναι ίδιοι εκτός από το 0,2% >> και συνέχισε μετά την άσχετη αυτή δήλωση του, την ομιλία του με οικονομικά και άλλα θέματα.

Ο πληθυσμός για τον οποίο μίλησε είναι περίπου 12.000.000 άνθρωποι διαφορετικοί από τους υπολοίπους. Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι και γιατί το ανέφερε μόνον στην χώρα μας ; Σίγουρα πρόκειται για μας τους Έλληνες .Γιατί σύμφωνα με μελέτες σε 12.000.000 ανθρώπους έχει αποδειχθεί από καθηγητές αιματολογίας ότι υπάρχει ένα επί πλέον υλικό στο αίμα τους και αυτοί οι άνθρωποι είναι οι Έλληνες.

Δεν σας κάνει εντύπωση ότι στα καλά καθούμενα ο Κλίντον από τους Δελφούς είπε ότι το 0,2% των ανθρώπων είναι διαφορετικοί;. Στην Φώτο ερπετοειδή της λίθινης εποχής που βρίσκετε σε μουσείο της Σερβίας.

πηγη

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ξεπουληματος συνεχεια!!



Της Μαριας Πολυζου ( @mmpolyzou )

"ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ" δεν είναι το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.
 ΑΝΑΠΤΥΞΗ δεν υπάρχει όταν "στο Ταμείο μεταβιβάζονται και περιέρχονται, χωρίς αντάλλαγμα: Περιουσιακής φύσεως δικαιώματα, δικαιώματα διαχείρισης και εκμετάλλευσης, κεκτημένα οικονομικά συμφέροντα, άυλα δικαιώματα και δικαιώματα λειτουργίας, συντήρησης και εκμετάλλευσης υποδομών, που περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Αποκρατικοποιήσεων του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012 – 2015 του άρθρου 6Α του ν. 2362/1995."

∆ηλαδή, οι ∆ημοσιοι Οργανισμοί που έχουν δικαιώματα εκμετάλλευσης π.χ. ορυκτού πλούτου (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, χρυσός, ουράνιο κλπ) εκποιούν και τα δικαιώματα αυτά;

 ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ«ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 - 2015»



Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Μονολογωντας...









Eδώ και λίγες ώρες αυτή η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτίου, σαν "Απαντηση" προς την απαραδεκτη συμπεριφορα των αστυνομικων,στους συληφθεντες της γνωστης ληστειας..

Οι 2 πλευρες φυσικα μαχονται με παθος, με αναλογα σχολια κ χαρακτηρισμους, δηλωνοντας ετοιμοι να κανουν "οτι χρειαστει" στους "αλλους"...
Εικονες συμπεριφορας που μονο σε καταστασεις εμφυλιου πολεμου αρμοζουν..

Εκει μας πανε κ δεν το βλεπει κανεις..πλεον..

Η ΕΛΑΣ "προσπαθει" να μας σωσει απο τους "κακους" την στιγμη που αυτοι που τους/μας διοικουν, τρομοκρατουν, απροκαλυπτα πλεον, τον αμοιρο Ελληνικο λαο, αλλα κ τους ιδιους φυσικα με

Μισθους,
συνταξεις,
Δικαιωμα στην εργασια,
παιδεια,
υγεια,
δικαιοσυνη,
βιωτικο επιπεδο,
Υποδομη  εσωτερικης οικονομιας,
οραμα για το μελλον,
κομματια της περιουσιας/γης της χωρας μας...

Να μειωνονται κ να εκλειπουν μερα με την μερα, ολο και περισσοτερο..
Δεν δεχομαι μεσα σε καθε βρωμικο κυκλωμα στην χωρα μου, να εχει συμμετοχη μεγαλο κομματι της αστυνομιας!

Δεν ισοπεδωνω τπτ! Σεβομαι καθε υπευθυνο κ εντιμο αστυνομικο,γιατι  Διακινδυνευει την ζωη του καθημερινα,κατω απο πολυ δυσκολες συνθηκες με πενιχρες αποδοχες..

Αλλα....


Δυο, τελειως διαφορετικα, απο τα "προσωπα" της ΕΛΑΣ -που ολο κ κατι θα θυμιζει στους περισσοτερους που θα το διαβασουν- περιγραφω απο προσωπικη εμπειρια μου πιο κατω..

Η 1η πλευρα :
 
 Εχω γινει αποδέκτης της "φροντίδας" νεοσυλλεκτων θερμοκεφαλων αστυνομικών, που την ειχαν δει σερίφηδες!

Τελείως αδίκως κ την στιγμη που είχα την 3 χρονη (τοτε) κόρη μου στα χερια μου!

Συζητούσαμε με μια δημοτική υπάλληλο στον κεντρικο δρομο στο Σχηματαρι Βοιωτιας,εξω απο το παλιο ταχυδρομειο.
Εκεινη την στιγμη σταμάτησε ενα περιπολικο της Τροχαιας Σχηματαριου με 2 αστυνομικους (πιτσιρικαδες)  κ μου λέει ο ενας των :

"γιατι την βριζεις την κοπέλα ρε Μ@υνί ? είσαι μάγκας; για πάμε στο τμημα να μάθεις να φέρεσαι πουστ@ρ@ !"

Η υπάλληλος, αμεσως, τους είπε :
"συζητάμε δεν με βρίζει ο άνθρωπος!!" 
 αλλα πήρε απάντηση:

"μην πας να τον καλύψεις , τον είδαμε τον μ@λκα! "

Ακολούθησε μια κατάσταση απείρου κάλλους, με τους "μάγκες" να με τραβουν κ να με σπρώχνουν σαν εγκληματία, βρίζοντας με συνεχώς κ οταν τους είπα, τελικα μιας κ δεν εβγαζα ακρη, οτι θα ερθω με το αμαξι μου επειδη εχω κ το παιδι μου, μου είπαν

"Τι λες ρε? δεν εχει μάνα? να έρθει να το παρει, αστο κατω κ πάμε στο τμημα αμεσως" (συνεχιζοντας να με τραβαει κ να με σπρωχνει προς το περιπολικο )

Στο τμημα λύθηκε η "παρεξήγηση" φυσικα, μέσω του διοικητή (ο Κος Κώστας Γάτος τοτε ) αλλα η συμπεριφορά τους ηταν ηδη γενόμενη! Ακουσαν τις αναλογες προειδοποιησεις (ειχε επαναληφθει αναλογη συμπεριφορα απο τους ιδιους)  απο τον διοικητη τους, μου ζητησαν συγγνωμη κατοπιν προτροπης απο τον διοικητη τους κ "ολα καλα" θα μου πειτε Ε? 

Ε δεν ειναι καλα! Οφειλουν, οπως κ εμεις σε αυτους, σεβασμο! Ολοι μας κάπου κάποτε εχουμε αντιμετωπίσει καταστάσεις ασεβειας απο τέτοιους χαρακτηρες..Ειναι πλεον καθημερινα φαινομενα..

Η 2η πλευρα:

Ενα σαββατο μεσημερι,γυρνουσα με τον γιο μου σπιτι,μετα απο μια επισκεψη σε ενα καλο φιλο στην Αθηνα. 
Στην γεφυρα της Βαρυμπομπης, με σταματησαν μια ομαδα αστυνομικων για ενα ελεγχο ρουτινας 
 Ευγενικοι κ Κυριοι,χαιρετησαν μας καλημερισαν κ ελενξαν οτι επρεπε, 

Την στιγμη εκεινη,περασε διπλα μας ενα ΙΧ μερσεντες (μεγαλο ακριβο το συγκεκριμενο) με καταμαυρα παραθυρα κ βουλγαρικες πινακιδες..εκοψαν λιγο ταχυτητα,κατεβηκε λιγο το τζαμι του συνοδηγου,μας κοιταξαν (2 επιβαινοντες) κ απλα συνεχισαν ανενοχλητοι..
Ειχαν δυο φατσες που φωναζαν... 

Σε ερωτηση μου προς τα παιδια της ΕΛΑΣ "γιατι δεν τους σταματατε αυτους" πηρα μια απαντηση που ερχοταν απο ενα απογοητευμενο ανθρωπο...με ιχνη ντροπης στο βλεμμα του για αυτο που ελεγε :

"ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ"

Υπαρχουν καλα παιδια κ πολυ καλοι αστυνομικοι στην ΕΛΑΣ! σε αυτους θα ειμαστε παντα διπλα τους!
 
Αλλα δυστυχως οι περισσοτεροι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ χρίζουν άμεσα σοβαρής εκπαίδευσης ... Το μεγαλύτερο ποσοστό τους δεν εχουν τρόπους κ ειναι πορωμενοι άσχημα.
Οταν δίνεις εξουσία σε λάθος χερια,αλλα κ αντιθετως δενεις τα χερια καλων αστυνομικων, τετοιες καταστασεις/συμπεριφορες ,θα συμβαινουν! ειναι δεδομενο!

 

Κ μην αρχίσετε οσοι ψοφατε για τέτοιες ευκαιρίες, την επίθεση ,... Δεν υποστηρίζω τους εγκληματίες ουτε κανένα παρόμοιο τους. 
 
Υποστηρίζω κ σέβομαι ΚΑΘΕ Αστυνομικο που ξέρει να φέρεται σαν άνθρωπος, εχουμε πολλούς τέτοιους, που, δυστυχώς, ειναι μειονότητα μεσα στην ΕΛΑΣ .

Εστιάστε στο πρόβλημα, τη συμπεριφορά της αστυνομίας απέναντι στους (οποίους) πολίτες, 
 Κ οχι στο συμβάν της οποιας κακοποιησης των συλληφθεντων!
 
Στο συγκεκριμένο συμβάν, δεν ξέρουμε τι μπορει να εχει γινει! Πολυ πιθανόν οι 3 (που ηταν σε διαφορετικο τμημα απο τον αλλον)  να ειχαν "μεγάλες γλώσσες" κ να εξανάγκασαν οι ίδιοι την "περιποίηση" που τους δωθηκε!
Αλλα κ ετσι να εγινε,δεν μπορεις να φερεσαι ετσι,αν θεωρεισαι πολιτισμενος κ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ καλα σε αυτο που κανεις...

Δεν μπορω να ακουω να "σκεπαζεται" τετοια συμπεριφορα Αστυνομικών πισω απο ταμπέλες του στυλ ηταν "τρομοκράτες""αλητες""ληστες"  κλπ.. 
 
Ξέρετε πολυ καλα τι ενοω!

Τα ατομα που εχουν τετοιες συμπεριφορες, απαγορευεται να "εφαρμοζουν" τον νομο!


Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ (ΝΕΟ) ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ?

Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα...

Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα...

Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων. Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.
Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη.

Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού. Από την ιατρική σας, την φαρμακευτική σας, από τα μαθηματικά, την γεωμετρία, την άλγεβρα, από την φυσική, την χημεία, την αστρονομία, από την πολιτική σας, από την καθημερινότητα σας.

Διαγράψτε τα μαθηματικά,
 διαγράψτε κάθε σχήμα,
κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο,
την ευθεία-καμπύλη,
σβήστε την γεωμετρία από τα κτίρια σας,
τους δρόμους σας,
τα παιχνίδια σας,
τα αμάξια σας,
  σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου,
διαγράψτε την δημοκρατία και την πολιτική,
διαγράψτε την βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω,
αλλάξτε τους δορυφόρους σας να έχουν τετράγωνη τροχιά,
αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει και έστω μια ελληνική λέξη),
σβήστε από την καθημερινότητα σας κάθε ελληνική λέξη,
αλλάξτε τα ευαγγέλια,
αλλάξτε το όνομα του Χριστού που και αυτό βγαίνει από τα Ελληνικά και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα,
αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (να μην έχει την ελληνική γεωμετρία),
σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο,
σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες,
αλλάξτε την παιδεία σας,
αλλάξτε το όνομα της ιστορίας,
αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια σας,
αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό,
διαγράψτε την φιλοσοφία,

διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε.

Θα πείτε «δεν γίνεται».

Σωστά, δεν γίνεται γιατί μετά δεν θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε μία πρόταση!

Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη.

Η πρόκληση πάντως ισχύει.

(Κείμενο του Γάλλου λογοτέχνη Jean Richepin)

6 στους 10 δεν μπορούν να πάνε σε γιατρό

Δραματικές επιπτώσεις στην υγεία των Ελλήνων έχουν τα μνημόνια και η οικονομική κρίση. Έρευνα της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας δείχνει ότι οι δείκτες υγείας των Ελλήνων μειώνονται καθημερινά ενώ οι περισσότεροι δεν μπορούν πλέον να επισκεφθούν ούτε καν έναν γιατρό.
Όπως υπογράμμισε ο κοσμήτορας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας Γιάννης Κυριόπουλος με αφορμή συνέδριο που πραγματοποιήθηκε, 6 στους 10 ασθενείς αναβάλουν τις επισκέψεις σε μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας δηλαδή σε γιατρούς και ιατρικά κέντρα επειδή υπάρχει πλέον συμμετοχή. Ταυτόχρονα καταγράφεται μείωση των επισκέψεων στις μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας κατά 30%.
 
 Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο καθηγητής κ.Κυριόπουλος: «υπάρχει ανάγκη ολικής επαναφοράς στη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας (ΠΦΥ)» και  ενίσχυση της ασφάλισης υγείας διά της οργανωτικής και χρηματοδοτικής ανασυγκρότησης του ΕΟΠΥΥ. Η πρόσβαση στη ΠΦΥ είναι δυσχερής και η χρήση έχει μειωθεί επειδή σχετίζεται με ιδιωτικές πληρωμές και παραπληρωμές, οι οποίες έχουν μειωθεί πλέον του 30% εξαιτίας της μείωσης του διαθέσιμου εισοδήματος. Έξι στα 10 άτομα αναβάλουν τη χρήση υπηρεσιών ΠΦΥ επειδή υπάρχει συμμετοχή. Το βάρος έχει πέσει στα νοσοκομεία επειδή δεν υπάρχει συμμετοχή».
 
 Δεν είναι τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα η κίνηση στα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα αυξάνεται συνεχώς με το προσωπικό βέβαια να μειώνεται. Αποτέλεσμα και στο ΕΣΥ η εξυπηρέτηση των ασθενών να είναι περιορισμένης ποιότητας.

ΠΗΓΗ: iatropedia.com

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Ακοματιστος Ελληνας πατριωτης Χριστιανος Ορθόδοξος