Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Οι άνθρωποι δεν ξέρουν να κάνουν ούτε αφαίρεση!

Οι άνθρωποι δεν ξέρουν να κάνουν ούτε καν αφαίρεση

Αγαπητέ Strange Attractor η εργασιακή εφεδρεία είναι μια μπούρδα και μισή. … ή χρειάζεσαι κάποιον ή όχι. Ας αφήσουμε το γεγονός ότι πολλά από αυτά τα μαγαζιά δεν είναι Δημόσιο και με την εφεδρεία θα βρεθούν στο δημόσιο άτομα λίστας.
Κόβεις τις επιχορηγήσεις (-50%) και καθάρισες …αλλά θα φωνάζουν οι εκάστοτε ταυτότητες που επιζητούν καρέκλες…
Φορολογία οι άνθρωποι δεν ξέρουν να κάνουν ούτε καν αφαίρεση…είναι οι μοναδικοί που κάποιος μειώνεται το εισόδημά του κατά 30% και πληρώνει 15% επιπλέον φόρο …με τον φόρο που έχει παρακρατηθεί να είναι εισόδημα…δεν μιλώ για ένα βήμα παραπέρα ότι μειώνοντας 40% το διαθέσιμο χρήμα που κυκλοφορεί και …Κίνα να είσαι θα έχεις διπλάσια ύφεση αλλά αυτά είναι σύνθετες έννοιες για τηλεδιασκέψεις .
Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε παραδείγματα για ώρα αλλά η ηλιθιότητα των οικονομικών φωστήρων δεν είναι μόνο κουφή αλλά και τυφλή…τα ξέρουν όλα και υπηρετούν σκοπιμότητες.
ΥΓ
δεν θα βαρεθώ να το γράφω: αν οι υπάλληλοι της Βουλής, του ΥΠΟΙΟ, των Εσωτερικών, της Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας + των παραμάγαζων που έχουν (από ΕΛΣΤΑΤ έως ΑΕ ΝΠΙΔ ΝΠΔΔ) πληρώνονταν όπως οι υπόλοιποι δεν θα χρειαζόταν κανένας νέος φόρος στη χώρα που εφοριακοί δεν κάνουν δήλωση.
…& αν οι επιχορηγήσεις κόβονταν 50% θα είχαμε πρωτογενές πλεόνασμα από φέτος.
Δεν θέλουν γιατί το πάρτι συνεχίζεται… με τους ηλίθιους να αναρωτιούνται πως με 20% μείωση στους μισθούς του δημοσίου το 2010 το όφελος είναι 5%… είναι όχι εγκληματικά συνειδητοποιημένοι ηλίθιοι. Ας ξανά πάνε δημοτικό να μάθουν πρόσθεση και αφαίρεση …αν βρουν βιβλία.
http://filopatria.wordpress.com/2011/09/23/5636/

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Ακοματιστος Ελληνας πατριωτης Χριστιανος Ορθόδοξος