Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Η κατάσταση στην πατρίδα αυτήν την στιγμή, μέσα από τα μάτια ενός Ελληνα Πατριώτη.

Από την παρούσα κατάσταση στα Νησιά μας, του Αν. Αιγαίου, διαπιστώνω τα εξής.

1. Οι "ροές" των magkourapoutsaka, λατρεμένων της δημοκρατίας μας, "προσφυγωνε",συνεχίζονται κανονικά.

2. Οι ΜΚΟ συνεχίζουν άταραχες και ανενόχλητες την απορρόφηση εκατομμυρίων ευρώ και το έργο τους, της διακίνησης πουρεφιουτζις.

3. Τα βόρεια και τα δυτικά σύνορα μας παραμένουν κλειστά για  τους ιερούς μουσαφιρεους 

4. Η κατάσταση στα Νησιά μας είναι έκτακτη, τώρα που πήγαν τα ΜΑΤ και δεν ήταν έκτακτη όσο πλημμύριζαν από λαθρομετανάστες

5. Τα ΜΑΤ πήγαν τώρα στα Νησιά, για να διασφαλίσουν την κατασκευή κλειστών κέντρων που θα είναι ανοικτά από 8πμ έως 12 μμ καθ' εκάστη, ενώ δεν πήγαν όταν οι υποκεινούμενα αγανακτισμένοι λαθρομετανάστες έκαιγαν τα hotspot (κι αν πήγαν, ούτε τόλμησαν να ακουμπήσουν κάποιον από αυτά τα ιερά πρόσωπα)

7. Οι κάτοικοι των νησιών δείχνουν μεγάλη ανδρεία και επαναστατικότητα απέναντι στα ΜΑΤ, κάτι που παρέλειψαν να δείξουν απέναντι στις ΜΚΟ και στα λαθρανια που επί 5ετια και πλέον, τους γ@μ@νε τον τόπο.

8. Είναι δυσνόητο μόνο για μυαλό αμοιβάδας, τι σημαίνει για την ασφάλεια της χώρας όλης, όλο αυτό που γίνεται τώρα.
9. Είναι πασιφανές, ότι μόνο πανηλίθιοι θα υπέγραφαν συμφωνία με πρόβλεψη επιστροφής λαθραίων στη Τουρκία, μόνο εξ αυτών που δεν έχουν προωθηθεί στην ενδοχώρα (όπως επίσης είναι πασιφανές ότι μόνο πανηλίθιοι θα ψήφιζαν για την ηγεσία της χώρας, τέτοιους υπεύθυνους)

10. Είναι επίσης πασιφανές, ότι μόνο επίτηδες και προδοτικά, μια τέτοια είδους συμφωνία δεν καταγγέλλεται και δεν γίνεται πάση δυνάμει προσπάθεια για να αλλάξει (όπως επίσης πασιφανές είναι όπως μόνο προδότες και μισάνθρωποι θέλουν την συνέχιση αυτής της κατάστασης και την επέκταση της....και κυκλοφορούν ελεύθεροι και ανενόχλητοι).

11. Είναι απόδειξη ΕΘΝΙΚΗΣ Προδοσία το γεγονός ότι δεν έχουν ακόμα κλείσει τα σύνορα, ότι δεν γίνονται απωθήσεις και φυσικά ούτε συλλήψεις διακινητών και λαθραίων.

12. Είναι απόδειξη, της επί σειρά ετών, προδοτικής τυραννίας της διακυβέρνησης της χώρας, όταν οι χειρισμοί στο θέμα αυτό γίνονται προς βλάβη του λαού της και προς το συμφέρον ξένων κέντρων.

13. Οι Ένοπλες Δυνάμεις εξακολουθούν να περιμένουν από την κυβέρνηση να τους δείξει πως βάφουμε αυγά με κλανιές και μεχρι τότε, δεν έχουν μαντίλι να κλάψουν.
14. Για την ΑΟΖ ούτε κουβέντα.

15. Τελικώς η Ντόρα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει δει ποτέ τον Τέρυ Χρυσό και ο Κικίλιας είπε ότι παίζει man to man τον κορωνοϊό και να μην ανησυχούμε γιατί τον "έχει".

Του Νίκου Δημητρόπουλου 

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Ακοματιστος Ελληνας πατριωτης Χριστιανος Ορθόδοξος