Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΙΧΩΡ κ Ελληνες

Πολλά έχουν ακουστεί γι αυτό. Ότι υπάρχει στο DNA των ελλήνων και περιμένει να ενεργοποιηθεί έτσι ώστε να γίνει η επανελλήνιση.
Ο Λ αναφέρει πως είναι κληρονόμημα των προγόνων <<ΕΛ>>, και θα αφυπνιστεί πριν την μεγάλη μάχη του πολέμαρχου.

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο ιχώρ ενεργοποιείται από την ακτινοβολία του σειρίου, η οποία το 2012, για το οποίο πολλά έχουν ακουστεί θα είναι εντονότατη. Έτσι οι γονιδιακά έλληνες θα επανελληνιστούν και από την μια στιγμή στην άλλη αυτοί θα γίνουν 100 εκατομύρια!!!

Ο ιχώρ προτοαναφέρθηκε στην αρχαία ελληνική γραμματεία, και συγκεκριμένα στον πλάτωνα τον όμηρο και άλλους.
<<ρέε δ’ άμβροτον αίμα θείο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσιν>>(όμηρος)
Λέγεται ότι έτρεχε στις φλέβες των ελλήνων θεών δηλαδή των ΕΛ.

Ο Λ επίσης ισχυρίζεται πως έκανε το αίμα τους γαλάζιο, λόγω του ιχώρ, εξ'ού και έμεινε το γαλαζοαίματος ως τίτλος βασιλικός.
Όσα παιδιά Ελ-ανθρώπων γεννιόταν με γαλάζιο αίμα ήταν ΕΛ, αλλιώς(με κόκκινο) άνθρωποι έλληνες(γονιδιακά όμως υπήρχε ο ιχώρ μέσα τους)

ο ιχώρ, το υγρόν, ο ορός του αίματος είναι απαλός
της μαύρης και της οξείας χολής είναι δριμύς, όταν αναμειγνύεται ένεκα
θερμότητας με αλμυρά συστατικά, τότε το ονομάζουμε οξύ φλέγμα».
(Πλάτων, Τίμαιος, 39, 3).

Ο ιχώρ τέλος υποτίθεται πως είναι άφθαρτος και μεταδίδεται από τον πατέρα στο γιό.

Το αρχαίο robot, κατασκεύασμα του ηφαίστου, ο τάλος που φρουρούσε την κρήτη είχε μια φλέβα στην οποία έτρεχε ιχώρ και μόλις βγήκε η <<τάπα>> στον αστράγαλό του και άδειασε έχασε τις δυνάμεις του.

Τί μπορεί τελοσπάντων να είναι ο ιχώρ που δίνει τόσο ξεχωριστές ιδιότητες σε ανθρώπους αλλά και μηχανές!!! και πώς ενεργοποιείται, και αν ναι πότε θα γίνει αυτό?

Ιχώρ

Από τη Βικιπαίδεια

Η λέξη Ιχώρ (αρσ.) ή Ιχώρος (ο), αναφέρεται και χρησιμοποιείται στην καθαρεύουσα. Εχει τις εξής σημασίες: Αίμα των θεών ή των Ελλήνων αλλά και ορός αίματος. Αναφέρεται ως το περιεχόμενο του κυκλοφορικού συστήματος του προστάτη γίγαντα της Κρήτης, Τάλω. Κατ' άλλους όμως το "αίμα" του γίγαντα ήταν υδράργυρος.

αναλυτικοτερα

ΙΧΩΡ


gods Μεταξύ αυτων που αγνοούμε βρίσκεται και το ιχώρ. Αν και η λέξη απαντάται συχνά από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας ο ορισμός του «ιχώρ»,οι ιδιότητές του και η ετυμολογία της λέξης μας διαφεύγουν. Το ιχώρ ή ιχώρος ή ιγώρ αναφέρεται από τον Όμηρο, τον Πλάτωνα, τον Απολλώνιο τον Ρόδιο, τον Ιουλιανό,τον Αριστοτέλη κ.α. Πρόκειται για μία ζωογόνο (όχι ζωοποιό) ουσία που παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο και δύναται να κληροδοτηθεί από τον πατέρα.  Βασισμένοι στη μυθολογία, τα ομηρικά έπη, ιστορικά και φιλοσοφικά κείμενα έχουμε καταλήξει σε κάποιες θεωρίες. Ανά τους αιώνες στη λέξη έχουν αποδοθεί αρκετές έννοιες. Πύον, το αίμα των Θεών, το υγρό που τρέχει από το σιτεμένο κρέας, τα αμνιακά υγρά κ.α.

Γνωρίζουμε πως στο σύστημα του ανδροειδούς φύλακα της Κρήτης  Τάλω έρεε ιχώρ. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι πού βασίζεται η άποψη πως το υγρό αυτό ήταν υδράργυρος. Λέγοντας υδράργυρος εννοούμε τον γνωστό σε όλους μας Hg ή την άγνωστη ουσία που χρησιμοποιούσαν οι αλχημιστές και ονόμαζαν «υδράργυρο» ?

tallos_1

Ιχώρ λοιπόν υποτίθεται πως έρρεε στις φλέβες των Θεών και ήταν γαλαζόχρωμο. Το ενεργοποιημένο ιχώρ τρέπει το αίμα από κόκκινο σε γαλάζιο. Τα τέκνα που προέκυπταν από την ένωση Θεού και θνητού  θα είχαν είτε γαλάζιο αίμα είτε κόκκινο. Όσα είχαν κόκκινο διέθεταν ανενεργό ιχώρ όπως εξακολουθούν να διαθέτουν και σήμερα οι απόγονοι των ΕΛ. Η ουσία αυτή θα ενεργοποιηθεί μόλις το μητρικό άστρο (Σείριος)  επανέλθει σε απόσταση «βολής».Τότε η ακτινοβολία του ή το μαγνητικό του πεδίο (όπως θέλετε το ονομάζετε) θα ενεργοποιήσει το ιχώρ. Η άποψη αυτή προϋποθέτει πως οι ΕΛ είναι υπαρκτοί, με κάποιον τρόπο μετέβησαν από τον πλανήτη τους στη Γη, εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα και τεκνοποίησαν ενώνοντας τα γονίδιά τους με των ιθαγενών.Έστω πως αληθεύει, αν η μίξη πραγματοποιείται επιτυχώς μόνον όταν ο πατήρ είναι Θεός (αφού το ιχώρ μεταδίδεται μόνον από τον πατέρα) τότε ποία η έννοια των θηλυκών  Θεοτήτων ? Γιατί οι Θεές τεκνοποίησαν με θνητούς ?
Αν δεχθούμε πως οι Έλληνες έχουμε κάτι το διαφορετικό στο αίμα μας, σημαίνει αυτόματα πως η οργανική δομή μας είναι διαφορετική από των λοιπών ανθρώπων ? Ποιά η αλήθεια για το χρωμόσωμα «Ε» που πρόσφατα ανακαλύφθηκε στους Έλληνες ?
 Οι κάτοχοι της εγκυκλοπαίδειας «Ηλίου» θα βρουν στη λέξη «ιχώρ» την εξήγηση :   Υγρά πυώδης ύλη, δύσοσμος και υποπρασίνη την χροιάν, παραγομένη εκ των επί της επιφανείας του δέρματος παρημελημένων τραυμάτων και ελκών, τη επενεργεία σηψιγόνων βακτηριδίων, την εμφάνισιν της οποίας όμως αι σύγχρονοι αντισηπτικαί μέθοδοι κατέστησαν σπανιωτάτην. Αυτή είναι η πρώτη αναφορά σε ελληνικό σύγγραμμα ευρείας κυκλοφορίας σε πράσινο αίμα, έστω και αν μιλά για προ-σηψαιμικό στάδιο. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που καθιστά ενδιαφέρουσα τούτη την ανάλυση μιάς και αυτή η εξήγηση στερείται πηγών και βάσεων.
Στη μετάφραση της Παλαιάς Διαθήκης από τους εβδομήκοντα εντοπίζουμε το ιχώρ ως το ξεραμένο αίμα πάνω στην πληγή που κλείνει.Αν πάμε πίσω στον Τάλω θα θυμηθούμε πως το αίμα του "έρρε σαν μολίβι". Αυτή η πειγραφή φέρνει στο μυαλό μας ένα παχύρρευστο σκουρόχρωμο υγρό.Ίσως σε αυτή την περιγραφή βασίστηκαν οι μεταφραστές ή και ο Αριστοτέλης που παρομοίαζε το άρρωστο αίμα με το ιχώρ.
Υπάρχει μία άλλη θεωρία που εξηγεί το ιχώρ ως το εξής αρκτικόλεξο : Ι.Χ.Ω.Ρ = Ιησού Χριστού Ωμέγα Ροή. Εδώ θα μπορούσαμε να κάνουμε τη γνωστή κουβέντα σχετικά με το αν ο Ιησούς ήτο ΕΛ ή όχι. Θαρρώ όμως πως αν ο Όμηρος γνώριζε όχι μόνον για την έλευση του Κυρίου αλλά και το όνομά του δεν θα τραγουδούσε την Ιλιάδα και την Οδύσσεια που βασίζονται στο παρελθόν αλλά θα τον απασχολούσε πιότερο το μέλλον.
aimopetalia
Ας δούμε τί γνώσεις μας προσφέρει η επιστήμη σχετικά με το αίμα.Το αίμα μας είναι κόκκινο λόγω της αιμοσφαιρίνης. Τί είναι η αιμοσφαιρίνη ? Είναι χλωροφύλλη που στο κέντρο της δομής της περιέχει ένα άτομο σιδήρου αντί μαγγανίου.Δεν υπάρχει άλλη διαφορά.Ποιός είναι αυτός που θα μας πει τί θα γίνει αν μεταγγίσουμε χλωροφύλλη σε ένα ζώο ? Ποιός είναι αυτός που θα μας μιλήσει για την σπάνια ανωμαλία της χλωροφυλλίασης ? Τί είναι  Sulfhemoglobinemia ? Δείτε μία εξήγηση εδώ και εξηγήστε μου κ' εμένα αν στέκει.
Εμείς μεταφέρουμε το οξυγόνο στον οργανισμό μας μέσω του αίματος (δηλαδή του σιδήρου), τα φυτά μέσω της χλωροφύλλης (δηλαδή του μαγγανίου) και κάποια μαλάκια και αρθρόποδα μέσω της αιμοκυανίνης (δηλαδή του χαλκού). Οι μηχανισμοί όχι μόνον δε διαφέρουν πολύ αλλά ίσως αλληλοσυμπληρώνονται. Συνηθίζουμε να δίνουμε σίδηρο στα φυτά μας για να ζωντανέψουν και μαγγάνιο στους ανθρώπους για να αυξήσουν τον αιματοκρίτη τους.Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι πόσες έρευνες όπως αυτή πραγματοποιούνται καλοπροαίρετα ή όχι.

Είναι πράγματι το αίμα μας κόκκινο ? Αν είχαμε τη δυνατότητα να δούμε το αίμα μας στο σκοτάδι μόνον κόκκινο δεν θα το βλέπαμε. Πέραν του συντελεστού απορρόφησης και της μοριακής συγκέντρωσης που καθορίζουν το πόσο σκούρο ή ανοικτό δείχνει ένα χρώμα, η επίδραση του φωτός στον φυσικό φασματογράφο του ματιού μας παίζει παιγνίδια.Η πρωτοπορφυρίνη και ο σίδηρος (που λείπει από την χλωροφύλλη) αντιδρούν με το φως απορροφώντας το πράσινο ώστε να αντιλαμβανόμαστε το χρώμα κόκκινο.Η φωτεινότητα έχει άμεση επίδραση στην αντίληψη του χρώματος όπως αποδεικνύει  η επιστήμη της οπτικής αλλά και οι έρευνες σε ασθενείς με αχρωματοψία.greenbloodcells
Στη χλωροφύλλη στρέφουν οι φυσικοί την προσοχή τους εδώ και πολλά χρόνια για την παραγωγή ρεύματος. Προσπαθούν να φτιάξουν μια φωτοβολταϊκή κυψέλη που βασισμένη στη λειτουργία των φυτών θα κάνει τεχνητή φωτοσύνθεση.Η κατασκευή της θα είναι φθηνότερη των παραδοσιακών μονάδων αλλά θα είναι και άκρως αποδοτικότερη.Έχοντας λοιπόν ως πρότυπο την αίμη (συστατικό του αίματος-όμοιο της χλωροφύλλης) προσπαθούν να φτιάξουν ένα τεχνητό συστατικό με τις ίδιες ακριβώς ιδιότητες των φυσικών χρωστικών. Διαβάζοντας το πλήρες άρθρο αναρωτιόμαστε αν ήδη έχουν λύσει το πρόβλημα έλλειψης αίματος και για κάποιο λόγο δεν μας το λένε.
Όταν εμφανίζεται άνθρωπος με πράσινο αίμα στα ΜΜΕ απελευθερώνεται δελτίο τύπου που απευθύνεται μάλλον σε ηλιθίους. Επι παραδείγματι σε αυτή την περίπτωση προσπάθησαν να μας πείσουν πως σε όλο τον κόσμο μόνον ο συγκεκριμένος ασθενής έπαιρνε αυτό το φάρμακο.

Άλλωστε το πράσινο είναι μπλε και κίτρινο.Το κίτρινο είναι σαφώς υπαρκτό αφού το πλάσμα του αίματος είναι ωχροκίτρινο. Το μπλε απαντάται π.χ.στα βασεόφιλα και τα σιτευτικά Είτε το ιχώρ ήταν μαύρο,γαλάζιο ή πράσινο, είτε είναι υπαρκτό ,είτε είναι απόρροια φαντασίας δεν αποδεικνύεται. Αποδεικνύεται όμως ότι το αίμα δεν είναι μόνον κόκκινο. Κάπου μέσα σε κάθε μύθο εμπεριέχεται κάποια αλήθεια.Διαβάστε και αυτό.

πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Ειμαι Ελληνας κ ειμαι περηφανος για αυτο!!! οσο κ αν καποιοι προσπαθουν να μειωσουν την αξια,την ιστορια,την προσφορα της χωρας μας στον πολιτισμο κ στην δημοκρατια,οπως κ το αισθημα της περηφανειας να εισαι κ να αισθανεσαι Ελληνας κ το μεγαλειο της χωρας μου,το αιμα που κυλαει στις φλεβες μας θα ειναι παντα ατοφιο Ελληνικο !! δεν ανεχομαι παντος ειδους αδικια κ εκμεταλευση κ δεν θα παψω ποτε να υποστηριζω τα πιστευω μου! "Πατρις-Θρησκεια-Οικογενεια" "Μολων Λαβε" "Εσω Ετοιμος"" "αγαπα τον πλησιον σου σαν τον εαυτο σου"" "σεβασου τους αδυναμους" "να εισαι δικαιος κ ειλικρινης" !! Ειμαι κατα της "ανωνυμης" κ "απροσωπης" ενημερωσης κ αρχη μου το "αν εχεις να πεις κατι,πες το με το ονομα σου" αλλιως μην το λες καθολου...ειναι ντροπη να "κρινουμε,κατακρινουμε,καταδικαζουμε" πισω απο την "ασφαλεια" της ανωνυμιας που μας παρεχει το ιντερνετ... το θεωρω ανανδρο κ υπουλο!