Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

ΟΧΙ και από το Δήμο Χαλκιδας στο χαράτσι της ΔΕΗΣτη χιονοστιβάδα των αντιδράσεων για το χαράτσι της ΔΕΗ σε όλη την Ελλάδα, που συμμετέχουν δήμοι και οι πρωτοβουλίες πολιτών, προστίθεται και ο δήμος Χαλκίδας.

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου το πρωί, ο δήμαρχος Θανάσης Ζεμπίλης, υλοποιώντας την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκίδας να συμπαρασταθούν στους πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν το μέσω των λογαριασμών της....
ΔΕΗ «χαράτσι», παρουσιάστηκε στα γραφεία της ΔΕΗ, όπου κατέθεσε εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία:
α) για «να απόσχει η ΔΕΗ από κάθε αντισυμβατική, αυθαίρετη και καταχρηστική ενέργεια διακοπής ηλεκτροδότησης, ιδιαίτερα των ιδιοκτητών και χρηστών που αποδεδειγμένα αδυνατούν να καταβάλλουν το -βάσιμα αμφισβητήσιμο της συνταγματικότητας του Ν. 4021/2011 που το επιβάλλει- ειδικό τέλος ακινήτων, τουλάχιστον μέχρι τα ανώτατα δικαστήρια να αποφανθούν οριστικά για τη συνταγματικότητά της» (υπενθυμίζεται ότι το θέμα συζητείται ενώπιον του ΣτΕ στις 2 Δεκεμβρίου) και
β) για «να προειδοποιήσει ότι όλα τα μέλη της διοίκησης και στελέχη της ΔΕΗ θα ευθύνονται αστικά και ποινικά για κάθε πιθανή βλάβη στην υγεία και τη σωματική ακεραιότητα όσων μείνουν χωρίς ρεύμα».
Η κατάθεση της εξώδικης δήλωσης-διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σε εφαρμογή της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου να τεθεί αλληλέγγυο των δημοτών που αδυνατούν να πληρώσουν το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και κινδυνεύουν να τους διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Με ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου, καλεί όσους δεν θέλουν ή δεν μπορούν να πληρώσουν το ειδικό τέλος μέσω των λογαριασμών τηςΔΕΗ, να προσκομίσουν στη νομική υπηρεσία του δήμου φωτοτυπία του λογαριασμού και το σχετικό αποδεικτικό πληρωμής των λοιπών ποσών από το ΑΤΜ, προκειμένου να το γνωστοποιήσει με ομαδικό εξώδικο στη ΔΕΗ, παρέχοντας ταυτοχρόνως οποιαδήποτε νομική συνδρομή αλλά και επανασύνδεση του ρεύματος.
Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Ειμαι Ελληνας κ ειμαι περηφανος για αυτο!!! οσο κ αν καποιοι προσπαθουν να μειωσουν την αξια,την ιστορια,την προσφορα της χωρας μας στον πολιτισμο κ στην δημοκρατια,οπως κ το αισθημα της περηφανειας να εισαι κ να αισθανεσαι Ελληνας κ το μεγαλειο της χωρας μου,το αιμα που κυλαει στις φλεβες μας θα ειναι παντα ατοφιο Ελληνικο !! δεν ανεχομαι παντος ειδους αδικια κ εκμεταλευση κ δεν θα παψω ποτε να υποστηριζω τα πιστευω μου! "Πατρις-Θρησκεια-Οικογενεια" "Μολων Λαβε" "Εσω Ετοιμος"" "αγαπα τον πλησιον σου σαν τον εαυτο σου"" "σεβασου τους αδυναμους" "να εισαι δικαιος κ ειλικρινης" !! Ειμαι κατα της "ανωνυμης" κ "απροσωπης" ενημερωσης κ αρχη μου το "αν εχεις να πεις κατι,πες το με το ονομα σου" αλλιως μην το λες καθολου...ειναι ντροπη να "κρινουμε,κατακρινουμε,καταδικαζουμε" πισω απο την "ασφαλεια" της ανωνυμιας που μας παρεχει το ιντερνετ... το θεωρω ανανδρο κ υπουλο!