Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Η Αργεντινή έπεσε όταν πειράχθηκε η μεσαία τάξη…





Έτσι λοιπόν και αυτή τη φορά βλέπουμε ή καλύτερα προβλέπουμε ότι κάτι παρόμοιο με αυτό το οποίο συνέβη στην Αργεντινή θα συμβεί και στην Ελλάδα. 
 
Συγκεκριμένα, αν δει κανείς την ιστορία της Αργεντινής θα δει ότι η πτώση της χώρας και το ξέσπασμα των μεγάλων αντιδράσεων και των ταραχών ήρθε όταν πειράχτηκε η μεσαία τάξη. Ναι ακριβώς τότε ήταν που βγήκε στο δρόμο μαζικά ο κόσμος και φτάσαμε στη μαύρη μέρα των βίαιων επεισοδίων, των αρκετών νεκρών και της φυγής του προέδρου της Αργεντινής με ελικόπτερο. 
 

 υπάρχει πραγματικά μεγάλος κίνδυνος αυτό να συμβεί και στη χώρα μας, εφόσον θα κοπούν τα δώρα στον ιδιωτικό τομέα. Μόνο ένα πράγμα θα σας πούμε, για πρώτη φορά το Σαββατοκύριακο ακούσαμε ένα στέλεχος τραπέζης (και όχι τον 1000 ευρώ, αλλά των 2.500 ευρώ) και ένα δικηγόρο που δουλεύει σε μια εταιρεία (επίσης με σχετικά υψηλό εισόδημα) να λένε ανοιχτά ότι θα βγουν στο δρόμο.
Δεν πάει άλλο. Ξέρουμε ότι μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά θα σας παραπέμψουμε στα video της εποχής και στα επεισόδια στην Αργεντινή, όπου και θα δείτε με έκπληξη ανθρώπους με κουστούμια να διαδηλώνουν. Αυτό τα λέει όλα. 

Απλά ανθρώπους με κουστούμια να πετάνε πέτρες και να συμπλέκονται με την Αστυνομία.....

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Ακοματιστος Ελληνας πατριωτης Χριστιανος Ορθόδοξος