Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

8η Μοτο-Σκυταλοδρομία Εθελοντικής Αιμοδοσίας

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ 
Αριστοτέλους 17 - 10187 ΑΘΗΝΑ
Τηλ & Fax 2105247061 
Site:www.aimodosia.org 
E-mail: aimodosiayyka@yahoo.gr
Κιν. 6932439439 Αθήνα 2 Μαΐου 2014
Προς: Λέσχες Μοτοσυκλετιστών 
Θέμα: Συμπαράσταση από τις Λέσχες 
και μεμονωμένους Μοτοσυκλετιστές 

8η ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ 2014

Αγαπητοί φίλοι, Για 8η χρονιά ο Σύλλογός μας συνεχίζει τη προσπάθεια του για την εξάπλωση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στη Χώρα μας καλώντας την Τοπική αυτοδιοίκηση, με τις τεράστιες δυνατότητες που έχει, να εντείνει τις προσπάθειες που ήδη κάνει, για την Εθελοντική Αιμοδοσία.

Οι επισκέψεις μας στη Τοπική Αυτοδιοίκηση γίνετε με μοτοσυκλέτες, θέλοντας να δείξουμε το πόσο επείγει αυτή η προσπάθεια.

Την περασμένη χρονιά οι σκυταλοδρόμοι μοτοσυκλετιστές επισκέφτηκαν αρκετούς Δήμους στην Αττική και στην Περιφέρεια μεταφέροντας μαζί με την σκυτάλη και ένα Μήνυμα , ένα μήνυμα ανθρωπιάς ένα μήνυμα αγάπης. 

Και μάλιστα το αποτέλεσμα ήταν επιτυχημένο και φάνηκε και από τις μικρότερες ελλείψεις αίματος, που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια στις περιοχές και Δήμους που είχαμε επισκεφτεί. 
Στοχεύουμε να μειωθούν ακόμη περισσότερο, θα ταρακουνήσουμε και φέτος, λίγο τα λιμνάζοντα ύδατα και θα κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο όλων μας να γίνει η Χώρα μας αυτάρκης σε αίμα και παράγωγα αυτού αξιοποιώντας και άλλες ανεκμετάλλευτες μέχρι σήμερα δεξαμενές αίματος, όπως η Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα σκυταλοδρομίας στη Ν. Εύβοια. 

Σάββατο 10 Μαΐου 2014 

• Κάρυστος Λιμάνι 10:30
• Κύμη Πλατεία 13:30
• Αλιβέρι Πλατεία 17:30
• Αμάρυνθος στην πορεία μας για Ερέτρια
• Ερέτρια Λιμάνι 20:00

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

• Ψαχνά Πλατεία 10:30
• Χαλκίδα, Κόκκινο Σπίτι 13:00 (εκεί θα πραγματοποιηθεί και Εθελοντική Αιμοδοσία).

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε την πορεία μας, να συνοδέψουν μοτοσυκλετιστές της Λέσχης σας. Το κομβόι μας θα αποτελείτε από 60 – 70 μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού, μετά συνοδού καθώς και Ι.Χ. αυτοκίνητα. 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Ο Πρόεδρος 
Σπύρος Γραμμένος

Υ.Γ Για δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν (ασχέτως αν δώσουν η όχι αίμα, δεν γίνεται μονο για αυτο η όλη κίνηση) απο την Χαλκιδα κ τα περίχωρα, το πρωί της Κυριακής 11/05/2014  στις 8:30, θα ξεκινήσει η πομπή προς την Ερέτρια από την πλατεία του Κόκκινου Σπιτιού. 

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Ακοματιστος Ελληνας πατριωτης Χριστιανος Ορθόδοξος