Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ποσο βαθεια νυχτωμενοι ειμαστε εμεις οι Ελληνες??

Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά έχω την αίσθηση ότι εδώ στην Ελλάδα ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ σχετικά με το τι είναι, ποιοι & πως το έφτιαξαν και τι έχει κάνει διεθνώς το WIKILEAKS. Δεν έχουμε πάρει είδηση ότι μερικές από τις σημαντικότερες πληρφορίες που αφορούν σε εγκλήματα των αμερικανών στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, καθώς και στην μεταχείριση των κρατουμένων στις φυλακές του Γκουαντάναμο έχουν βγει από αυτή τη σελίδα.
Αυτό το ντοκυμαντέρ θα σας δώσει μια ιδέα - αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας να το δείτε!


To Wikileaks (Κοινοσυγγραφική αποκάλυψη) έχει προσφέρει όλη την πληροφόρηση που το σύστημα έχει περιορίσει για χρόνια. Το τεκμηριογράφημα που ακολουθεί δίνει την ιστορία, το υπόβαθρο της οργάνωσης με ανησυχητικό κάποιες φορές τρόπο, ωστόσο αποτελεί υλικό που όλοι πρέπει να δουν!!

Το τεκμηριογράφημα (documentary) γίνεται από το σουηδικό SVT, ένα τηλεοπτικό δίκτυο που παρακολουθεί το Wikileaks και τον Ασάντζ από το καλοκαίρι του 2010, δίνοντας επίσης πληροφορίες για την σύλληψη του Ασάντζ. Οι δημοσιογράφοι Τζέσπερ Χουόρ και Μπόσε Λίντκουιστ ταξίδεψαν στις βασικές χώρες όπου δραστηριοποιείται το Wikileaks και κατάφεραν να δημιουργήσουν αυτή την υπέροχη ταινία.


tvxs.gr | WikirebeIs
Ανέβηκε από tvxorissinora. - Ανακαλύψτε βίντεο με οικογένειες και φίλους.

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Ακοματιστος Ελληνας πατριωτης Χριστιανος Ορθόδοξος