Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Νόμος Θανάτου Των Ανθρώπων

Νόμος Θανάτου Των Ανθρώπων



O νόμος θανάτου των ανθρώπων, της μάζας, του όχλου, των πειθαρχημένων υπάκουων προβάτων όπως αρέσκετε να σας αποκαλεί η χριστιανική εκκλησία που πιστεύετε, είναι ο «Νόμος Συγκλήτου S 510 Εκσυγχρονισμός Ασφάλειας Τροφίμων», σύμφωνα με τον οποίο χαρακτηρίζεται παράνομη η ιδιωτική καλλιέργεια και αποθήκευση σπόρων. Αυτός είναι ο νόμος που ισχύει ήδη στην Αμερική.

«s510 – FDA Food Safety Modernization Act To amend the Federal Food, Drug, and Cosmetic Act to improve the safety of food in the global market, and for other purposes.»

Ο νόμος δίνει το δικαίωμα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ να απαγορεύει ή να νομιμοποιεί κατά το δοκούν το μέχρι τώρα δικαίωμα όλων των ανθρώπων, για την καλλιέργεια, το εμπόριο και την μεταφορά όλων των τροφίμων. Ο νόμος δίνει το δικαίωμα στους επικυρίαρχους να ρυθμίζουν το τι θα τρώνε οι άνθρωποι, με ποινές εξοντωτικές, για τους ανυπάκουους, παρόμοιες με των εμπόρων ναρκωτικών.!

«Μας σκοτώνουν με μικρές δόσεις πολύ ταχτικά πολύ σιωπηλά, πολύ σοφά.. Δεν έχουμε να σώσουμε τίποτα σ αυτόν τον πολιτισμό» (Γ. Σεφέρης)

Πολιτικοί και ψηφοφόροι «Κοράκοι, όλοι κοράκοι αληθινοί, χειρότεροι από τον κόρακα όπου βγήκε από την Κιβωτό και εθρέφοταν από τα λείψανα, όπου είχε αφήσει ο κατακλυσμός του κόσμου» (Σολωμός)

«Κι ο άνθρωπος κατάντησε πραμάτεια» (Γ. Σεφέρης)

«ξυπνούν, ξυρίζουνται κι αρχίζουν μεροκάματο τον σκοτωμό» (Γ. Σεφέρης)

Αυτούς λατρεύεις άνθρωπε για θεούς, αυτά τα κοράκια είναι οι ήρωες σου..

bayer_hazard_2002codex

Το Codex Alimentarlus είναι ένα έξυπνο μέσο για την προστασία των φαρμακευτικών εταιρειών από την απώλεια εισοδημάτων που προκαλεί η στροφή του κόσμου στα φυσικά προϊόντα υγείας. Το Codex Alimentarius αποτελεί το μέσο μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού… !!!

Όσο περισσότερα φυσικά προϊόντα υγείας χρησιμοποιούν οι άνθρωποι, τόσο λιγότερα φάρμακα αγοράζουν. Οι φαρμακευτικές εταιρείες φοβούνται αυτή τη στροφή του κόσμου και έχουν αποφασίσει τον περιορισμό των φυσικών προϊόντων υγείας

Το Codex Alimentarius δεν έχει να κάνει τίποτα με την προστασία του καταναλωτή, αλλά εξυπηρετεί τα οικονομικά συμφέροντα των πολυεθνικών οργανισμών και ιδιαίτερα των φαρμακευτικών εταιρειών.

Με την εφαρμογή του κώδικα, βιταμίνες A, B, C, D, ιχνοστοιχεία όπως ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο είναι παράνομα, όταν οι ποσότητές είναι θεραπευτικές. Ο νέος κώδικας απαγορεύει τη χρήση θρεπτικών ουσιών όπως βιταμίνες ή μέταλλα οι οποίες λαμβάνονται για πρόληψη ή την αντιμετώπιση κάποιας πάθησης. Αυτές οι ουσίες χαρακτηρίζονται ως τοξικές και δηλητήρια. Αυτό σημαίνει ότι θα απαγορεύεται ακόμη και η συνταγή γιατρού, που δίνει συμπληρώματα διατροφής ή φάρμακα με βιταμίνες, ακόμα κι αν κάποιος τα έχει πραγματικά ανάγκη. Δεν θα συνεχίσω, μπορείς να τα βρεις παντού μέσα στο Ιντερνέτ, έχουν στείλει και εξώδικο στον Έλληνα πρωθυπουργό γιατί ο νόμος ψηφίζεται τις επόμενες ημέρες και στην Ελλάδα.

Δεν θα στο πουν στα υπνοκανάλα, η δουλειά τους είναι να κοιμίζουν τα πρόβατα, με τις ξεβράκωτες νοικοκυρές, τα ούφο-ταλέντα της βλακείας, αλήθεια αναρωτήθηκες γιατί σταμάτησαν οι ειδήσεις στον alter? ΣΚΕΨΟΥ … αν μπορείς να σκεφτείς και δεν το χεις κάψει από τα κοψίδια. Μην θυμώνεις γιατί…

Ένα θυμωμένο πρόβατο όσο και να απειλεί η να φωνάζει ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ

και πάντα είναι ακίνδυνο, όχι μόνο ένα πρόβατο, αλλά ολόκληρο κοπάδι να βελάζει.

Μόνο ένας Αετός είναι υπολογίσιμος αλλά ο Αετός δεν απειλεί ποτέ..

Πάντα επιτίθεται .. Αθόρυβα, Ακαριαία, Δυνατά.. !

περισσοτερα
http://zaharakis.blogspot.com/2011/04/codex-alimentarius.html

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Ακοματιστος Ελληνας πατριωτης Χριστιανος Ορθόδοξος