Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Στις κάλπες της ντροπής και του αίματος των αθώων...



Τέτοιες και μόνο τέτοιες μπορούν να είναι οι εκλογές της 17ης Ιουνίου, και ας επιχειρούν να μας πείσουν τα πολιτικά και επικοινωνιακά ανδρείκελα, ότι αυτό που θα κριθεί την επόμενη μέρα θα είναι μέλλον του τόπου μας.

Στις 17 Ιουνίου, στα ίδια ακριβώς παραβάν θα βρεθούν μαυροφορεμένες οικογένειες αλλά και «ευυπόληπτοι» δολοφόνοι πατεράδων και αδελφών που υπήρξαν θύματα σ αυτόν τον ανήθικο πόλεμο.

Από τις ίδιες ακριβώς κάλπες, θα βγουν ψηφοδέλτια που θα είναι βουτηγμένα στον πόνο, αλλά και ψηφοδέλτια λερωμένα με αίμα από τα χέρια των αδίστακτων. Θα είναι το ίδιο έγκυρα και τα δυό. Τυπικά και τα δύο θα έχουν την ίδια βαρύτητα.

Αυτό θέλει ο «νομικός μας πολιτισμός». Ίση μεταχείριση του δολοφόνου με το θύμα του.

Θαυμάστε σκηνικό…
Μπροστά τα παιδιά του δολοφονημένου στην πλατεία Συντάγματος (ενός από τα 2500 θύματα αυτού του ανήθικου πολέμου)…

Και πίσω του κάποιος από τους θλιβερούς «σωτήρες» της πατρίδας μας, που σήκωνε το βρώμικο χέρι του για να πει: «Ναι σε όλα», όταν πατρίδα και αξιοπρέπεια παραδίδονταν στην κατοχική κομαντατούρ…

Φονικό υπάρχει… Ένα ακόμη μνήμα γέμισε με κάποιον δολοφονημένο συμπολίτη μας…

Ο δολοφόνος όμως...

Κυκλοφορεί ελεύθερος, και συναποφασίζει
με την οικογένεια του θύματος, για το μέλλον του τόπου.

Στις 17 Ιουνίου, στα ίδια εκλογικά τμήματα θα παρελάσουν τα θύματα της απάτης και της δολοφονημένης μας ζωής, με τους αδίστακτους πολιτικούς απατεώνες, που μέχρι τελευταία στιγμή ασελγούν στην αλήθεια και τη νοημοσύνη μας. Και ανάμεσα σε μας και σ αυτούς, το πιθανότερο είναι πως θα παρελαύνουν μαζί και αδίστακτοι δολοφόνοι της καθημερινότητάς μας.

Θαυμάστε σκηνικό…
Μπροστά η μαυροφορεμένη γυναίκα του δολοφονημένου φαρμακοποιού…
Πίσω της ο πολιτικός αρχηγός που άνοιξε την πόρτα της χώρας στα Καλάσνικωφ…
Παραπίσω οι υπόλοιπη πολιτική λεβεντιά που νομιμοποίησε τα Καλάσνικωφ στην καθημερινότητα και τη ζωή μας…

Και ακόμη παραπίσω ο δολοφόνος που το χρησιμοποίησε για να ληστέψει ένα τσαντάκι…

Αυτό θα πει ισονομία στον «νομικό και πολιτικό μας πολιτισμό».

Στις 17 Ιουνίου, στις ίδιες ακριβώς κάλπες θα συνυπάρξουν τα ψηφοδέλτια των αχυρανθρώπων που ικέτευσαν τη μαφία και τις συμμορίες να εκβιάσουν αδίστακτα έναν ολόκληρο λαό, για να εξασφαλίσουν μια θέση στη νομή της εξουσίας, με τα ψηφοδέλτια μιας εκβιασμένης κοινωνίας, που χρησιμοποιήθηκε ως πειραματόζωο στα σχέδια των ισχυρών, και απειλήθηκε με όλες τις πληγές της αποκάλυψης, αν τολμήσει να θυμηθεί την αυτονόητη υποχρέωσή της στην αξιοπρέπεια.

Κι αυτή η άθλια διαδρομή, για τις πιο βρώμικες και πιο ανήθικες εκλογές που γνώρισε ποτέ ο τόπος, θα είναι στρωμένη με επικοινωνιακή αθλιότητα που κάποιοι θα κυνηγούν τον «Τσε Γκεβάρα» που κατασκεύασαν στο πρόσωπο μιας τηλεοπτικής ψωνάρας που ακούει στο όνομα Αμυράς, για να εξασφαλίσουν περιβάλλον ελεύθερης πρόσβασης, στις πραγματικές συμμορίες, στους πραγματικούς δολοφόνους, στους πραγματικούς βιαστές της δημοκρατίας, της αξιοπρέπειας, της νομιμότητας, της πατρίδας μας, και εν τέλει της ίδιας της αλήθειας.

Η πραγματική μάχη της κοινωνίας με τους δολοφόνους της θα ξεκινήσει την 18η Ιουνίου, κι αλλοίμονο σ αυτούς που θα βγουν από την κάλπη ζωσμένοι με τις αυταπάτες τους.

Σ αυτές τις εκλογές, κάποιοι "ζωντανοί" δε θα φτάσουν ποτέ στην κάλπη. Θα είναι τα θύματα της "σωτηρίας" των απατεώνων και των υποκριτών, που στερήθηκαν ακόμη και τα φάρμακα για τη θεραπεία τους, και ξάπλωσαν στο κρεβάτι του προκρούστη περιμένοντας το τέλος τους.


Θα το ανεχτείς ακόμη και αυτό βρε απίστευτε Έλληνα;;


 του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Πηγη

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Ακοματιστος Ελληνας πατριωτης Χριστιανος Ορθόδοξος