Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

Προμελετημένο έγκλημα…

 

Θα έλεγε κάποιος ότι δεν μπορείς εύκολα να θέτεις ένα τέτοιο θέμα χωρίς να του βάζεις ερωτηματικό.


Επειδή όμως πρόκειται για μας, τά θύματα της πλοκής, θα είναι ηλίθιο και βλακώδες να έχουμε ερωτηματικά.


Ας μην πάμε πολλά χρόνια πίσω. Δηλαδή στην εποχή του Πολυτεχνείου τότε πού στήθηκαν τά θεμέλια αυτού του σκηνικού. Διότι εδώ είναι ιστορία που την προσεγγίζει ο άνθρωπος μόνον όταν έχει αποδεσμευτεί εντελώς από κομματικές αγκυλώσεις και κούφιες ιδεολογικές εμφυτεύσεις που του πέρασαν ειδικά στα φοιτητικά του χρόνια.


Ας πάμε στην ημέρα αυτήν κατά την οποία η τότε πρόεδρος της βουλής, αναθέτοντας την απόφαση για την εκλογή του σημερινού προέδρου της «δημοκρατίας» του είχε αναγγείλει αυτές τις πραγματικότητες οι οποίες δεν αποτελούν προφητεία αλλά βαθιά γνώση σχεδιασμών…

Ότι δηλαδή κατά την προεδρεία του, θα μειωθούν τα εθνικά μας σύνορα κλπ …

Έχουμε τότε μία κυβέρνηση «επάρατης δεξιάς» που τολμάει να κάνει ανοίγματα σε χώρες με τις οποίες οι δυτικοί μας «σύμμαχοι» δεν επιθυμούν να έχουμε εμπορικές σχέσεις και διπλωματικές αβρότητες.


Έτσι η Ελλάδα πυρπολείται απ’ άκρη σ΄άκρη! Από την Πελοπόννησο μέχρι το κέντρο της πρωτεύουσας!


Αυτές τις στιγμές η ίδια κυβέρνησις βάλλεται πανταχόθεν, από το εσωτερικό της μέχρι την αντιπολίτευση με αποτέλεσμα την τελική της πτώση


Η τότε αντιπολίτευση του «δημοκρατικού» ΠΑ.ΣΟ.Κ, από την μία φυσούσε την φωτιά από την άλλη υποσχόταν λεφτά στον λαό ! - Λεφτά υπάρχουν!…


Πήρε λοιπόν της εκλογές με αρχηγό τον ΓΑΠ κι΄ από κεί εκτυλίσσονται με ιλιγγιώδεις ταχύτητες τα παρατράγουδα και η μεγάλη αποκάλυψη.


Λεφτά δεν υπάρχουν!..

Δηλαδή ο καταξιωμένος «δημοκράτης» λέει ψέματα στον λαό με σκοπό να αποσπάσει την ψήφο του κι΄από κεί και πέρα να τη χρησιμοποιήσει παίρνοντας «δημοκρατικές» αποφάσεις πού επιβαρύνουν τις πλάτες του!

Δεύτερο μεγάλο ψέμα ήταν η παραδοχή προεκλογικά, από μέρους του, της κοινής λογικής που λέει ότι αν επιβαρύνεις την οικονομία με φόρους και εισφορές στο τέλος την σκοτώνεις.

Τελικά μας γινόταν δούλεμα διότι προέκυψε ότι και τα είχε συμφωνήσει με τους διεθνείς τοκογλύφους και την οικονομία σκότωσε μέσα από την σκληρή φορολόγηση.

Αντί η κυβέρνησις του ΓΑΠ να καλέσει το σύνολο του λαού και του πολιτικού κόσμου σε μία πανστρατιά για την αντιπετώπιση του προβλήματος, μας έριξε στα δίκτυα των διεθνών τοκογλύφων με τα μνημόνια αφού προηγουμένως παραποίησε τα στοιχεία της οικονομίας μέσα από την υπηρεσία στατιστικής γεγονός στο οποίο έχει εμπλακεί η δικαιοσύνη.


Μαζί δεν έκρυβε την χαρά του ο πρωθυπουργός, αναγγέλλοντας ξεδιάντροπα και στεντόρεια ότι χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση!…


Χωρίς το πρώτο δάνειο, υποτίθεται ότι δεν θα μπορούσαν να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις, αν και μεγάλοι Έλληνες οικονομολόγοι διαφωνούν μ΄αυτό (π.χ. Βαρουφάκης, Καζάκης, μεγάλος καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης στον οποίο ζητώ συγνώμη που μου διέφυγε το όνομά του, κλπ).


Παίρνουμε λοιπόν το πρώτο δάνειο για να ενισχύσουμε τους τραπεζίτες και παράλληλα σκοτώνουμε δραστικά τις παραγωγικές δομές της οικονομίας, μέσα από σκληρούς φόρους, εισφορές και παράλογες γραφειοκρατίες !

Τυχαίο είναι αυτό; … Δεν νομίζω ….

Διότι έρχεται το φυσικό αποτέλεσμα. Δηλαδή κάποιες επιχειρήσεις μεταναστεύουν, οι περισσότερες βάζουν λουκέτα και όσες ελάχιστες έμειναν ζούν καταστάσεις επιθανάτιες. Αποκορύφωμα του εγκλήματος, αποτελεί η δολοφονική τους επέλασις εναντίον της παραδοσιακά ζωτικής τουριστικής μας οικονομίας!


Παράλληλο έγκλημα αποτελούν οι μειώσεις των μισθών στον ιδιωτικό τομέα με την παράλληλη εξωφρενική, δολοφονική αύξηση των τιμολογίων των δημοσίων υπηρεσιών και επιχειρήσεων, με την σκληρή ποινικοποίηση της ζωής των πολιτών σε όλα τα επίπεδα. Γεγονός που επιβαρύνει δολοφονικά την αγοραστική δύναμη των πολιτών και κατά συνέπεια την οικονομία ευρύτερα. (Μέσα σε δύο χρόνια η ΔΕΗ αύξησε τα τιμολόγια στο 100 %!)


Δηλαδή με λίγα λόγια έπρεπε να εξοντωθούν τα πάντα για να μην υπάρχει καμία εισροή στα κρατικά ταμεία και να έρθει ως συνέπεια το μνημόνιο δύο.


Σ΄αυτό ακριβώς το σημείο, ξεκινούν και οι ευθύνες της σημερινής Ν.Δ. Διότι αντί να καταγγείλει το σύνολο των μεθοδεύσεων και να ζητήσει να στηθούν ποινικά δικαστήρια με ευθύνες οι οποίες αποτελούν πράξεις εγκληματικές κατά της χώρας και του λαού, δίνει άφεση και συνταυτίζεται με αυτή την ελεεινή μνημονιακή κλίκα.


Το μνημόνιο δύο λέει ότι δεν αρκεί που υποθηκεύσατε τις κατοικίες σας και τον εθνικό σας πλούτο. Τώρα υποθηκεύετε τα σώματά σας και τις ψυχές σας.


Τώρα θα κληθείτε μέσα από τον φόρο εισοδήματος να πληρώσετε για εικονικά εισοδήματα. Φόρους για λεφτά πού δεν εισπράξατε ! Έκτακτες εισφορές για περιουσίες που δεν αποδίδουν εισόδημα. Βαριά χαράτσια για το επάγγελμα που ασκείτε άσχετα αν βουλιάξατε οικονομικά! Ενώ παράλληλα, με κυβερνητικές αποφάσεις μειώνονται δραματικά οι μισθοί και οι συντάξεις !.


Αποκορύφωσις του εγκλήματος φθάνει στους αγρότες . Από την μία τους επιβάλλει να ξηλώσουν καλλιέργειές τους ενώ από την άλλη τους ειδοποιεί ότι τα νερά των γεωτρήσεών τους δεν είναι πλέον δικά τους και ότι αν δεν πληρώσουν μέχρι τις 16 Ιουνίου θα τους κοπεί το ήδη υπερβολικά αυξημένο ηλεκτρικό ρεύμα !


Έφθασαν λοιπόν στο έσχατο της καταισχύνης, της προδοσίας, της αποβολής του ελεεινού δημοκρατικού τους προσωπείου. Να κτυπήσουν το έσχατο καταφύγιο ασφάλειας και επιβιώσεως των Ελλήνων που είναι τα νερά για τις καλλιέργειες.


Να μην έχετε να φάτε ! Να ψοφήσετε μαλάκες Έλληνες ! Να χαθείτε απονευρωμένοι όσοι απομείνετε μέσα στην εισαγόμενο πολυφυλετικό αχταρμά!


Όσοι παραμένετε εγκλωβισμένοι στον υπερτροφικό σας εαυτούλη ο οποίος προστατεύεται από το κόμμα, σας δίνεται χάρι να φαγωθείτε τελευταίοι και αυτό λόγω της επίκτητης νοσηρότητας του εγκεφάλου σας, το θεωρείται αιωνιότητα!


Μας έφεραν στο σημείο μηδέν οι «δημοκράτες» του μνημονίου!


Γιατί το κάνουν αυτό ; Ακόμη να το καταλάβετε οι πυροβολημένοι από τους φόβους και τους εκφοβισμούς μέσω των τσοντοκάναλων τους τα οποία σήμερα κάνουν υπερωρίες για να σας πείσουν ότι κινδυνεύετε να πεθάνετε από έλλειψη Ευρώπης και Ευρώ;.. Εσείς οι ήδη πεθαμένοι από τον χείριστο «δημοκρατικό» φασισμό, ότι θα χαθείτε από τον «φασισμό» της Χρυσής Αυγής, από τον «αντιευρωπαϊσμό» του Καμμένου και του ΣΥΡΙΖΑ;


Έχετε μπροστά σας ολόκληρο πεδίον που εκφράζει όλο το ιδεολογικά φάσμα για να επιλέξετε και το οποίο φάσμα, δεν έχει καμμία εμπλοκή με τα δολοφονικά μνημόνια.


Αν οι άνθρωποι του 21 είχαν δεχτεί αυτόν την ηλίθιο σκεπτικισμό και τις φοβίες που εκπέμπονται οργανωμένα από τά μέσα πληροφορήσεως τα οποία ελέγχουν αυτές οι άθλιες κατοχικές δυνάμεις, ακόμη η επανάστασις θα ήταν υπό εκκόλαψη και θα ζούσαμε σήμερα συντροφικά με τους Τούρκους !


Αποφασίσετε αν σας ενδιαφέρει να σώσετε την Γερμανία η οποία έμεινε η μόνη ν΄αποτελεί την Ευρώπη, που σας πήρε όλη την οικονομία και την εκλιπαρείτε για την …δόση σας, εισπράττοντας παράλληλα από αυτήν ταπείνωση, ύβρεις καί απαξίωση, ή αν θα σταθείτε όρθιοι και θα σώσετε την πατρίδα σας.


Θέλει τόλμη η δημοκρατία και η Ελλάδα ! Και αυτοί που τολμούν, στο τέλος βγαίνουν νικητές !

Η ημερομηνία της τόλμης είναι η 17η Ιουνίου, ιστορικού έτους 2012 !

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Ειμαι Ελληνας κ ειμαι περηφανος για αυτο!!! οσο κ αν καποιοι προσπαθουν να μειωσουν την αξια,την ιστορια,την προσφορα της χωρας μας στον πολιτισμο κ στην δημοκρατια,οπως κ το αισθημα της περηφανειας να εισαι κ να αισθανεσαι Ελληνας κ το μεγαλειο της χωρας μου,το αιμα που κυλαει στις φλεβες μας θα ειναι παντα ατοφιο Ελληνικο !! δεν ανεχομαι παντος ειδους αδικια κ εκμεταλευση κ δεν θα παψω ποτε να υποστηριζω τα πιστευω μου! "Πατρις-Θρησκεια-Οικογενεια" "Μολων Λαβε" "Εσω Ετοιμος"" "αγαπα τον πλησιον σου σαν τον εαυτο σου"" "σεβασου τους αδυναμους" "να εισαι δικαιος κ ειλικρινης" !! Ειμαι κατα της "ανωνυμης" κ "απροσωπης" ενημερωσης κ αρχη μου το "αν εχεις να πεις κατι,πες το με το ονομα σου" αλλιως μην το λες καθολου...ειναι ντροπη να "κρινουμε,κατακρινουμε,καταδικαζουμε" πισω απο την "ασφαλεια" της ανωνυμιας που μας παρεχει το ιντερνετ... το θεωρω ανανδρο κ υπουλο!