Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Άνθρωποι και ανθρωποειδή
Ο Θεός είναι ενέργεια . Ενέργεια είναι όμως και οι ψυχές. Οι ψυχές τρέφονται από την ενέργεια του Θεού, του Δημιουργού μας. Κάποτε… κάποιες μεγάλες ομάδες ψυχών αποσκίρτησαν από τον Θεό (πολλές θρησκείες έχουν τους εκπεσοντες αγγέλους) και αποφάσισαν να γίνουν αυτόνομες. Δεν μπορούσαν όμως να συντηρηθούν πια από τον Δημιουργό και το πρώτο τους μέλημα ήταν να βρουν τρόπους για τραφούν και για να επιβιώσουν…

Έτσι, ξεχύθηκαν στο Σύμπαν και άρχισαν ψάχνουν τόπους για τροφή…
Μέσα, λοιπόν, σε αυτή την αναζήτηση… συνάντησαν και τη γη…


Ήταν γι’ αυτούς ένας βολικός χώρος για να εγκατασταθούν, μια και οι ψυχές που την κατοικούσαν εδώ , δεν έδειχναν να διαθέτουν ιδιαίτερες αντιστάσεις….
Οι μέρες, τα χρόνια, οι αιώνες πέρασαν και αυτές εδραιώθηκαν για τα καλά, που μέσα από τις καταστάσεις που δημιούργησαν, απολάμβαναν την ζωή τους…

Ο πλανήτης γη όμως άρχισε να χτυπάει κόκκινο!!!! Πως το καταλαβαίνουμε; Ας πάρουμε τους προγόνους μας . Κάποτε στην χρυσή εποχή δεν υπήρχαν πόλεμοι, πείνα κλπ. ήταν όλοι ευτυχισμένοι. Τις τελευταίες χιλιετίες, η ανέχεια, η αγωνία, η κοινωνική ανισότητα, οι δανεισμοί, η πορνεία, η ασυδοσία και άλλα τόσα κακά της εποχή μας, έχουν δημιουργήσει ανθρώπους ζόμπι, χωρίς αντιστάσεις, μία ζωή γενικά αφόρητη.

Ο Δημιουργός μας αποφάσισε και ανέλαβε δράση . Κατέβασε ένα μεγάλο κύμα εξελιγμένων ψυχών. Το Σχέδιο είναι να εκδιωχτούν με κάθε τρόπο οι εισβολείς. Αυτοί οι εισβολείς στερούνται αισθημάτων συμπάθειας και αληθινής συμπόνιας. Τρία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά, αυτών των «ανθρώπων».γιατί άνθρωποι είναι . Δεν τους καταλαβαίνεις . Μόνο αν δεις την αύρα που υπάρχει γύρω μας και δεις ότι λείπει, τότε το καταλαβαίνεις .
1) Είναι λοιπόν μανιακοί με την εξουσία,
2) Είναι ανώτερης ευφυίας,
3) Δεν έχουν καθόλου συμπόνια.
Οι οντότητες αυτές (τα ανθρωποειδή) βρισκόντουσαν και σε υπόγειες βάσεις σε κάθε μέρος του πλανήτη γη. Εμείς πρώτα (στην χρυσή εποχή ) ήμασταν στην 5η διάσταση. Μετά την πτώση (γιατί μετά την χρυσή εποχή έχουμε άλλη εποχή χειρότερη , οι χριστιανοί λένε το διώξιμο της Εύας και του Αδάμ από τον παράδεισο ) ο άνθρωπος έπεσε στον 3ο βαθμό, στην 3η διάσταση .

Στην αρχαία Ελληνική μυθολογία έχουμε αναφορές στον άνθρωπο εκ του ουράνιου σπέρματος και τα ανθρωποειδή. Πάνω στην Γη, εκτός από τον εκ του ουράνιου σπέρματος άνθρωπο, υπάρχει και το ανθρωποειδές (οι εκπεσοντες ) με τους οποίους οι Άτλαντες είχαν έρθει σε επιμιξία. Η Τιτανομαχία του 9000 π.Χ. ήταν πόλεμος ανάμεσα στους Άτλαντες και τους Ολύμπιους Έλληνες. Οι Άτλαντες στην Γη , όπως εξιστορεί ο Πλάτωνας, είχαν προ πολλού χάσει την θεϊκότητα τους, δηλαδή απενεργοποιήθηκε η Επίφυσή τους, γιατί όπως έγραψα πιο πάνω είχαν αναμειχθεί με τους εκπεσοντες ας το πούμε αγγέλους.
Τα όντα, χλωρίδα , πανίδα, άνθρωπος, ήταν τα σπέρματα που ήρθαν από τον Σείριο μέσω του δικού μας Ήλιου. Οι Έλληνες Θεοί και ήρωες που ταξίδευαν με το αστρικό πλοίο, την Αργώ, σε όλο τον πλανήτη , δημιούργησαν τον πρώτο πολιτισμό πάνω στην Γη, στην Ελλάδα και την Ατλαντίδα. Για πρότυπο χρησιμοποίησαν το σύστημα του Σείριου. Τώρα στις τελευταίες χιλιετίες υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων, oι άψυχοι και οι έμψυχοι.

Οι άψυχοι είναι άνθρωποι που δεν έχουν την ικανότητα να νιώσουν συναισθήματα. Παίρνουν ενέργεια από τους έμψυχους ανθρώπους χωρίς βέβαια εμείς να το καταλαβαίνουμε . Περισσότερο ενέργεια παίρνουν μέσα από τον οργασμό ενός ΕΜΨΥΧΟΥ ανθρώπου κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Τότε ο ΑΨΥΧΟΣ άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να απορροφήσει – να κλέψει πολύ μεγάλα ποσά ενέργειας από τον πρώτο.


Είπαμε ότι υπάρχουν δυο ειδών άνθρωποι . Οι ΕΜΨΥΧΟΙ- με ψυχή δηλαδή και οι ΆΨΥΧΟΙ οι όποιοι παίρνουν ενέργεια από τον έμψυχο μια που δεν μπορούν να πάρουν ενέργεια από τον Δημιουργό. Πάμε στους εξωγήινους. Υπάρχουν εξωγήινοι Θετικοί ,καλοί που βάζουν πρώτα το συμφέρον όλων και μετά το δικό τους και οι κακοί που τα θέλουν όλα δικά τους . Αυτοί ονομάζονται και ερπετοειδή και βρίσκονται στη Γη πριν ακόμα έρθει ο άνθρωπος. Αυτή η «φυλή» μαζί με τα ανθρωποειδή (τους εκπεσοντες) είναι υπεύθυνη για την μετάλλαξη του DNA του ανθρώπου από 12 έλικες σε 2. Αυτή είναι και η λεγόμενη «πτώση» του Αδάμ και της Εύας από τον «Παράδεισο» από την 5η δηλ. διάσταση στην 3η.

Πολλές από αυτές τις οντότητες έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνονται και να παίρνουν ανθρώπινες μορφές. Έτσι κυκλοφορούν και ανάμεσα μας . Δεν κυκλοφορούν όμως μόνο οι αρνητικοί εξωγήινοι( που είναι 2 ράτσες) ανάμεσα μας αλλά και οι θετικοί που είναι 12 . Οι κυβερνήσεις είναι άνθρωποι που τοποθετούνται από τους ερπετοειδείς στις θέσεις εξουσίας «για τα μάτια» του κόσμου. Οι τωρινές κυβερνήσεις σε παγκόσμια κλίμακα είναι φθαρμένες. Τώρα αυτοί που ασχολούνται με αυτά τα πράγματα λένε ότι θα αντικατασταθούν αυτές οι κυβερνήσεις από σωστές και θα αναλάβουν αυτόν το ρόλο στη συγκεκριμένη ιστορική στιγμή.

Δικαιολογημένα πολλοί θα πείτε ότι λέω παραμύθια. Άλλα θέλω να σταθείτε στο παρακάτω που γράφω . Τις απογευματινές ώρες της 19 Νοεμβρίου 1999,φθάνει στην Αθήνα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον .Την επόμενη ημέρα και προ της αναχωρήσεως του, ο Πρόεδρος πήγε στην Ακρόπολη, και μετά στους Δελφούς που είναι ο ισχυρός τόπος δύναμης της χώρας μας.

Εκεί ο Κλίντον στον λόγο που απηύθυνε, αποχαιρετώντας τους Έλληνες και κυρίως τους πολιτικούς και επιχειρηματίες που τον συνόδευαν και ο οποίος μεταδόθηκε απ’ευθείας από την τηλεόραση, ξεκίνησε λέγοντας: <<Όλοι οι λαοί της γης ,γενετικά είναι ίδιοι εκτός από το 0,2% >> και συνέχισε μετά την άσχετη αυτή δήλωση του, την ομιλία του με οικονομικά και άλλα θέματα.

Ο πληθυσμός για τον οποίο μίλησε είναι περίπου 12.000.000 άνθρωποι διαφορετικοί από τους υπολοίπους. Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι και γιατί το ανέφερε μόνον στην χώρα μας ; Σίγουρα πρόκειται για μας τους Έλληνες .Γιατί σύμφωνα με μελέτες σε 12.000.000 ανθρώπους έχει αποδειχθεί από καθηγητές αιματολογίας ότι υπάρχει ένα επί πλέον υλικό στο αίμα τους και αυτοί οι άνθρωποι είναι οι Έλληνες.

Δεν σας κάνει εντύπωση ότι στα καλά καθούμενα ο Κλίντον από τους Δελφούς είπε ότι το 0,2% των ανθρώπων είναι διαφορετικοί;. Στην Φώτο ερπετοειδή της λίθινης εποχής που βρίσκετε σε μουσείο της Σερβίας.

πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Ειμαι Ελληνας κ ειμαι περηφανος για αυτο!!! οσο κ αν καποιοι προσπαθουν να μειωσουν την αξια,την ιστορια,την προσφορα της χωρας μας στον πολιτισμο κ στην δημοκρατια,οπως κ το αισθημα της περηφανειας να εισαι κ να αισθανεσαι Ελληνας κ το μεγαλειο της χωρας μου,το αιμα που κυλαει στις φλεβες μας θα ειναι παντα ατοφιο Ελληνικο !! δεν ανεχομαι παντος ειδους αδικια κ εκμεταλευση κ δεν θα παψω ποτε να υποστηριζω τα πιστευω μου! "Πατρις-Θρησκεια-Οικογενεια" "Μολων Λαβε" "Εσω Ετοιμος"" "αγαπα τον πλησιον σου σαν τον εαυτο σου"" "σεβασου τους αδυναμους" "να εισαι δικαιος κ ειλικρινης" !! Ειμαι κατα της "ανωνυμης" κ "απροσωπης" ενημερωσης κ αρχη μου το "αν εχεις να πεις κατι,πες το με το ονομα σου" αλλιως μην το λες καθολου...ειναι ντροπη να "κρινουμε,κατακρινουμε,καταδικαζουμε" πισω απο την "ασφαλεια" της ανωνυμιας που μας παρεχει το ιντερνετ... το θεωρω ανανδρο κ υπουλο!