Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Τα αγέννητα μωρά που χρησιμοποιήθηκαν για την ανάπτυξη εμβολίων ήταν ζωντανά κατά την εξαγωγή ιστών !

12 Ιανουαρίου 2021 (LifeSiteNews) 

By John-Henry Westen


 Σήμερα είχα τη μεγάλη χαρά να κάτσω με την Pamela Acker, έναν από τους πιο γνωστούς ανθρώπους στον κόσμο σχετικά με τα εμβόλια και για το τι συμβαίνει σε αυτά. 


 Η Acker πέρασε πραγματικά χρόνο σε εργαστήριο έρευνας εμβολίων για εννέα μήνες πριν συναντήσει το ηθικό και ηθικό ζήτημα της κυτταρικής σειράς HEK-293.


 Η συνομιλία μας σήμερα ήταν μία από τις πιο διαφωτιστικές, αλλά και βαθιά ενοχλητικές συνεντεύξεις που έκανα ποτέ για το podcast μου The John-Henry Westen Show.


 Η Acker είναι βιολόγος και συγγραφέας του βιβλίου Vaccination: A Catholic Perspective που κυκλοφόρησε πρόσφατα (και εξαιρετικά ενημερωτικό).  Σε αυτό, αποκαλύπτει ακριβώς πώς πρέπει να σκέφτονται οι Καθολικοί για τα εμβόλια.  Μπορείτε να το αγοράσετε από τους φίλους μας στο Κέντρο Kolbe για τη Μελέτη της Δημιουργίας.


 Δυστυχώς - πραγματικά καταθλιπτικά - υπό τον Πάπα Φραγκίσκο, το Βατικανό έχει υποτιμήσει σε μεγάλο βαθμό αν δεν αγνοήσει πλήρως τη σημασία της βιοηθικής.


 Ο ίδιος ο Φράνσις μόλις την περασμένη εβδομάδα ενέκρινε το εμβόλιο COVID-19, λέγοντας ότι «πρέπει να γίνει».



 Η Acker και εγώ μιλήσαμε για πολλά θέματα σήμερα για πάνω από μία ώρα.  Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη εάν μπορείτε.  Η πιο αποκαλυπτική πτυχή της συνομιλίας μας, νομίζω, ήταν όταν συζητήσαμε τις διάφορες κυτταρικές σειρές εμβρύων που χρησιμοποιούνται στα εμβόλια, συγκεκριμένα.


  

 Υπάρχουν πολλές εμβρυϊκές κυτταρικές γραμμές αυτήν τη στιγμή.  Υπάρχουν WI-38, MRC-5, HEK-293, PER C-6 και WALVAX-2.  


Το WALVAX-2 δεν χρησιμοποιείται επί του παρόντος σε κανένα εμβόλιο, αλλά έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και χρησιμοποιείται επί του παρόντος σε θεραπευτικές αγωγές.  


Όπως συμφωνήσαμε με την Acker, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν αυτήν την κατανόηση ότι ήταν ένα ή δύο μωρά που πέθαναν και απλώς θα απορρίψουν αυτές τις κυτταρικές γραμμές.


 Η Acker μιλάει ειδικά για την έρευνά της στην κυτταρική σειρά HEK-293 και μιλά για τον αριθμό που βρίσκεται στο τέλος αυτού του ονόματος της κυτταρικής γραμμής.  


Το «HEK» σημαίνει ανθρώπινο εμβρυϊκό νεφρό και το «293» αποκαλύπτει πραγματικά τον αριθμό των πειραμάτων που έκανε ένας συγκεκριμένος ερευνητής για να αναπτύξει αυτή την κυτταρική σειρά.


 "Δεν σημαίνει ότι υπήρχαν διακόσιες ενενήντα τρεις αμβλώσεις, αλλά για διακόσια ενενήντα τρία πειράματα, σίγουρα θα χρειαζόσασταν πολύ περισσότερες από μία άμβλωση.  Μιλάμε πιθανώς εκατοντάδες αμβλώσεις ", μοιράζεται η Acker.


 Η Acker συνεχίζει να συζητά γιατί οι ερευνητές θα επιλέξουν μια κυτταρική σειρά εμβρύων έναντι μιας κυτταρικής σειράς ενηλίκων.  


Οι λεπτομέρειες συνοψίζονται σε μία απάντηση: γιατί θα διαρκέσουν περισσότερο, έχοντας πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.  


Ωστόσο, αυτές οι κυτταρικές σειρές αντιμετωπίζουν κάποιες επικίνδυνες παρενέργειες, όπως στα γονίδια που δίδουν γονίδια που προάγουν τον καρκίνο (αλλά περισσότερο σε αυτό μέσα στη συνέντευξη).


 Η Acker διαλύει τον μύθο ότι αυτές οι κυτταρικές σειρές δημιουργούνται χρησιμοποιώντας αυθόρμητες εκτρώσεις, απλά κατανοώντας ότι αυτά τα κύτταρα πρέπει να συγκεντρωθούν εντός πέντε λεπτών από την άμβλωση.  


Μια αποβολή απλώς δεν παρέχει κύτταρα που ήταν αρκετά ζωντανά για να μπορούν οι ερευνητές να χρησιμοποιούν τα κύτταρα.


 Εδώ τα πράγματα γίνονται πολύ ενοχλητικά, γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι «απλή άμβλωση», αλλά μάλλον η Acker λέει:


 «Θα γεννήσουν αυτά τα μωρά μέσω καισαρικής τομής.  Τα μωρά είναι ακόμα ζωντανά όταν οι ερευνητές αρχίζουν να εξάγουν τον ιστό.  στο σημείο όπου η καρδιά τους χτυπά ακόμα και γενικά δεν τους δίνεται κανένα αναισθητικό, γιατί αυτό θα διαταράξει τα κύτταρα που προσπαθούν να εξαγάγουν οι ερευνητές.


 Έτσι, αφαιρούν αυτόν τον ιστό, ενώ το μωρό είναι ζωντανό και σε ακραίες ποσότητες πόνου.  Αυτό το καθιστά ακόμη πιο σαδιστικό. "



 Ενώ η συζήτησή μας είναι ευρεία, επισημαίνουμε τα εμβόλια Moderna και Pfizer COVID συγκεκριμένα.  


Εδώ ολόκληρη η σοκαριστική συνέντευξη  της Πάμελα Άκερ :


https://youtu.be/joWZmcHhfBg


Τα παραπάνω είναι ένα μικρό δείγμα των ζωτικών πληροφοριών που συζητήσαμε με την Pamela Acker σήμερα.  


Ενθαρρύνω τον καθένα να ακούσει την πλήρη συνέντευξη και να το μοιραστεί με τους φίλους και την οικογένειά σας.


Πηγή του άρθρου 


https://www.lifesitenews.com/blogs/the-unborn-babies-used-for-vaccine-development-were-alive-at-tissue-extraction

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Ακοματιστος Ελληνας πατριωτης Χριστιανος Ορθόδοξος