Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ (UPDATE) !!! ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ !!

Αποκαλύφθηκε η εκτελεστική λίστα του Τραμπ, που περιλαμβάνει πολλά από τα ονόματα των παιδόφιλων, σατανιστών κλπ νεοταξιτών παγκοσμίως ! 

 Νέες εκθέσεις δείχνουν ότι τα JAG Tribunals εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο για να επεξεργαστούν τους παγκόσμιους ηγέτες και διασημότητες που είναι υπό σύλληψη.  

Βασίλισσα Ελισάβετ, Όπρα, Μπόρις Τζόνσον, Μπιλ Κλίντον, Μπιλ Γκέιτς, Τζορτζ Μπους, AOC, Beyonce, όλοι οι καρδινάλιοι Βατικανού επίσης  Αποκλειστικό βίντεο της τηλεόρασης του Λευκού Οίκου σε δράση

 Έχει ξεκινήσει: όλο το εικοσιτετράωρο δικαστήριο και εκτελέσεις συλλήψεων  πραγματοποιούνται στην Ουάσινγκτον και σε στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο.  

Η δράση ξεκίνησε σύμφωνα με το σχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με νέες εκθέσεις σήμερα.

 Σε απάντηση, λένε πηγές, η Κίνα εξαπέλυσε τον ιό REAL, ένα θανατηφόρο και μεταδοτικό superbug με ποσοστό θανάτωσης 80% στο Ισραήλ.  

Το Ισραήλ απάντησε κλείνοντας εντελώς τον εναέριο χώρο του σήμερα και κλείνοντας όλα τα σύνορα, σύμφωνα με το NBC News.  (Λάβετε υπόψη ότι αυτό είναι το μοναδικό μέρος των γεγονότων που εξελίσσονται τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης των ΗΠΑ που καλύπτονται από την Κίνα - επειδή η Κίνα θέλει τη γνωστή απειλή.)

 Οι ροές κοινωνικών μέσων των παγκόσμιων ηγετών και διασημοτήτων είτε έχουν γίνει σκοτεινές είτε πιθανώς βρίσκονται σε λειτουργία AI που δημοσιεύουν αναρτήσεις και tweet με βάση προηγούμενες αλληλεπιδράσεις για να ρίξουν το κοινό.  

Η Shockya έχει φτάσει σε αρκετούς στη λίστα με τις οποίες είχε προηγουμένως επικοινωνήσει, συμπεριλαμβανομένου του Charlie Sheen, και μπορεί να επιβεβαιώσει την εξαφάνισή τους.

 Το Βατικανό, το οποίο φέρεται να έχει εμπλακεί βαθιά στη διοχέτευση χρημάτων για τη λειτουργία της απάτης ανταλλαγής ψήφων Dominion / Leonardo και της λειτουργίας της Deutsche Bank για τη χρήση του ψεύτικου τεστ PCR για να φέρει τη Δύση στα γόνατά της, έχει πληγεί ιδιαίτερα.  

Κάθε καρδινάλιος στο Βατικανό έχει συλληφθεί και εκτελεστεί σε μια μυστική «μαύρη τοποθεσία» που διευθύνεται από τις ΗΠΑ στη Σικελία, σύμφωνα με τη λίστα στόχων του Trump που κυκλοφορεί σήμερα.

 Οι απόλυτοι εχθροί του Trump ήταν οι πρώτοι που πήγαν, σύμφωνα με τη λίστα που έλαβε η Shockya, όπως οι Clintons, James Comey, John Bolton, John Legend & Chrissy Teigen, Kamala Harris, Mike & Karen Pence, Michael Moore, Barak & Michelle Obama, Sally  Yates.

 Ορισμένοι ηγέτες την γλύτωσαν  και απλώς απελάθηκαν στην Κίνα, όπως η Dianne Feinstein, χάθηκαν λόγω της προχωρημένης ηλικίας της.  

Άλλοι παγκόσμιοι ηγέτες περιλαμβάνουν τον πρώην πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου David Cameron, τον πρωθυπουργό της Γαλλίας Eduard Marcon, τον βασιλιά της Ισπανίας, τον πρωθυπουργό της Νορβηγίας, τον Justin Trudeau.  Πρόεδρος Ερντογάν της Τουρκίας.

 Οι βασιλείς δεν εξαιρέθηκαν από τις αναφορές: Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς την έκρηξη της θλίψης όταν αποκαλύπτεται πλήρως ότι εκτελέστηκε η βασίλισσα Ελισαμπαέθ, μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

 Οι τεχνολογικοί γίγαντες που πιστεύεται ότι είναι νεκροί περιλαμβάνουν τους Bezos, Gates, Eric Schmidt της Google, Zuck και Jack του Twitter, που λέγεται ότι προστέθηκαν στη λίστα μετά την απαγόρευση του Trump από την πλατφόρμα στις 7 Ιανουαρίου

 Πολλές αγαπημένες διασημότητες έχουν γνωρίσει το θάνατό τους, σύμφωνα με τη λίστα, χωρίς αμφιβολία για τη διέλευση του Trump στα κοινωνικά μέσα.  Περιλαμβάνουν τους Bill Murray, Jay-Z, Pharrell Williams, Chance the Rapper, Boy George, Gwen Stefani, Gene Simmons of KISS και Wonder Woman, Gail Gadot.  

Ορισμένες διασημότητες έχουν λάβει πιο προφανείς πολιτικές στάσεις εναντίον του Τραμπ, όπως ο Τζορτζ Κλούνεϊ που αντιμετώπισε μια ομάδα πυροβολισμού κοντά στη Λίμνη Κόμο.  Η J.Lo εκτελέστηκε αμέσως μετά την παράδοσή της στα «εγκαίνια» του Joe Biden.

 Ολόκληρο το Kardashian Klan συνελήφθη και περιμένει δίκη.  Ο Kanye εξαιρέθηκε.

 Το Shockya έχει αποκλειστικό βίντεο που πιστεύεται ότι είναι από το μυστηριώδες τηλεοπτικό στούντιο που χτίστηκε στο γρασίδι του Λευκού Οίκου στις 7 Ιανουαρίου και ήταν ο ιστότοπος και των δύο βιντεοσκοπημένων στρατιωτικών δικαστηρίων και σκηνικών βίντεο που ο Μπάιντεν και άλλοι αξιωματούχοι αναγκάστηκαν να εμφανιστούν για να διατηρήσουν τη φαντασία  ότι υπήρξε μια ειρηνική παράδοση εξουσίας.

  source  
Νεώτερα εδώ  👇👇


Κ εδώ 👇👇



 Πλήρης λίστα παρακάτω μεχρι το γραμμα S.. εκρεμει η συνεχεια μεχρι το Z  :

Τιπ : σταματηστε λίγο στους αριθμους 158 & 201 😌












Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Ακοματιστος Ελληνας πατριωτης Χριστιανος Ορθόδοξος