Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Ο Δρ Zelenko ονομαζει την εντολή παιδικού εμβολιασμου «καταναγκαστικός ανθρώπινος πειραματισμός και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»

 

Ο Δρ Zelenko ονομαζει την εντολή παιδικού εμβολιασμου «καταναγκαστικός ανθρώπινος πειραματισμός και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»

Ο ερευνητής του πρωτοκόλλου Zelenko, Δρ. Βλαντιμίρ Ζεβ Ζέλενκο, MD, κάλεσε σήμερα τις εντολές παιδικού εμβολίου «καταναγκαστικός ανθρώπινος πειραματισμός», ζητώντας από τους υπεύθυνους για τέτοιες πολιτικές να δοκιμαστούν για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

«Σύμφωνα με το CDC, υγιή παιδιά ηλικίας 18 ετών και κάτω έχουν ποσοστό 99,998% ανάκαμψης από το COVID-19 ΧΩΡΙΣ καμία θεραπεία», δήλωσε ο Zelenko στους Frontline Doctors της Αμερικής (AFLDS). «Δεν υπάρχει ιατρική ανάγκη για εμβόλια. Ειδικά, μια πειραματική και μη εγκεκριμένη ένεση mRNA που έχει αποδείξει ότι έχει πολλές επικίνδυνες παρενέργειες. "

Συνέχισε: «Κάθε κυβέρνηση ή άτομο που αναγκάζει ή εξουσιοδοτεί τα παιδιά να κάνουν αυτήν την πειραματική ένεση παραβιάζει άμεσα την απαγόρευση της σύμβασης της Γενεύης κατά του καταναγκαστικού ανθρώπινου πειραματισμού.

«Αυτοί είναι εγκληματίες της ανώτατης τάξης και πρέπει να προσαχθούν στη δικαιοσύνη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

Ο Δρ Zelenko κατηγόρησε την κυβέρνηση του Κράτους του Ισραήλ ότι χρησιμοποίησε «εξαναγκασμό εναντίον των πολιτών της για να τους αναγκάσει να πειραματιστεί με τον άνθρωπο», προτρέποντας τη διακοπή της εκστρατείας.

«Η ισραηλινή κυβέρνηση χρησιμοποιεί εξαναγκασμό εναντίον των πολιτών της για να τους αναγκάσει σε ανθρώπινο πειραματισμό», είπε. «Τα πράσινα διαβατήρια είναι ένα εργαλείο διάκρισης και ασκούν ασυνήθιστα ψυχολογική πίεση σε αθώους ανθρώπους.

«Η ενημερωμένη συγκατάθεση έχει αγνοηθεί και η ιατρική ανάγκη δεν λαμβάνεται υπόψη. Επομένως, νέοι και υγιείς και όσοι έχουν ήδη αντισώματα εξαναγκάζονται σε μια πειραματική ιατρική παρέμβαση που δεν χρειάζονται. "

Συνέχισε: «Η ισραηλινή κυβέρνηση - σταματήστε να πυροβολείτε μικροσκοπικούς πυραύλους στα σώματα των αθώων και μη συγκατάθετων πολιτών σας.

"Συνεχίστε με προσοχή, σταματήστε τον πειραματισμό στον άνθρωπο και συγκεντρώστε περισσότερα δεδομένα ασφάλειας και αποτελεσματικότητας ΠΡΙΝ χρησιμοποιώντας νέα και μη εγκεκριμένη τεχνολογία."

Ο Δρ Zelenko συμπεριλήφθηκε σε μια ομάδα γιατρών που διορίστηκαν για το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης για το ρόλο τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού.

Πέτυχε παγκόσμια διάκριση για τη θεραπεία ασθενών με COVID-19 με υδροξυχλωροκίνη και ψευδάργυρο, διαπιστώνοντας ότι η θνησιμότητα μειώθηκε 8 φορές με τη χρήση αυτών των δύο ουσιών. Λέει ότι η θεραπεία με υδροξυχλωροκίνη και ψευδάργυρο εντός των πρώτων 5 ημερών μειώνει τα ποσοστά θανάτου κατά 85%.

πηγη στα αγγλικα

https://americasfrontlinedoctors.org/frontlinenews/dr-zelenko-calls-child-vaccine-mandate-coercive-human-experimentation-crimes-against-humanity/

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Ακοματιστος Ελληνας πατριωτης Χριστιανος Ορθόδοξος