Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ




Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ…
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Αυτή τη φορά η Ελληνική κοινωνία δεν πρέπει να συμβιβαστεί. Δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να κιοτέψει. Δεν έχει κανέναν λόγο να πειθαρχήσει στα διατάγματα (διότι για τέτοια πρόκειται) των αχυρανθρώπων που υποθηκεύουν αδίστακτα το μέλλον του τόπου και μαζί μ αυτό και τα τελευταία αποθέματα της κοινωνικής αξιοπρέπειας.
Η Ελληνική κοινωνία, έχει κάθε λόγο να αρνηθεί την παθητική συνενοχή της στο έγκλημα που συντελείται σε βάρος του τόπου μας, αρνούμενη πεισματικά να χρηματοδοτήσει την καταστροφή του με τα τελευταία αποθέματα του ιδρώτα της.
Κάθε Έλληνας πολίτης οφείλει να γνωρίζει ότι:
Κάθε ευρώ φόρου που αποδίδεται για διαχείριση σ αυτή την ήδη έκπτωτη κυβέρνηση, δεν χρηματοδοτεί την ανάπτυξη και τη «σωτηρία» της χώρας, αλλά το λογαριασμό των νταβατζήδων μέσω των συμφωνιών υποτέλειας που προσυπέγραψε αυτή η κυβέρνηση ερήμην του Ελληνικού λαού.
Η επιβολή του νέου «κεφαλικού φόρου», όχι μόνο καταργεί κάθε έννοια εθνικής υπόστασης, αλλά παραπέμπει ευθέως σε πρακτικές Οθωμανικής κατοχής, και με αυτή την έννοια υπονομεύει εν δυνάμει και την ίδια την ουσία του εθνικά κυρίαρχου κράτους, πράγμα που συνιστά και από την άποψη ένα ύπουλο και ντροπιαστικό πισώπλατο χτύπημα σε βάρος της κοινωνίας μας.
Πρόκειται για πράξη κατάφορα αντισυνταγματική αφού, τα μεν ακίνητα – τα όποια ακίνητα - ιδιοκτησίας των πολιτών έχουν ήδη φορολογηθεί κατά τις όποιες μεταβιβαστικές πράξεις, τα δε εισοδήματα τρεχουσών χρήσεων, έχουν και αυτά φορολογηθεί με τη διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων...

Η αυτοαποκαλούμενη «εισφορά αλληλεγγύης» που καλείται να πληρώσει μια κοινωνία η οποία όμως, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, έχει στο σύνολό της ανάγκη την αλληλεγγύη, που αντί να της παρασχεθεί, καλείται γι ακόμη μια φορά να καταβάλει ακόμη ένα χαράτσι του οποίου ο τελικός προορισμός είναι από κάθε άποψη αμφιλεγόμενος, συνιστά κορυφαία πολιτική και ηθική πρόκληση και ως τέτοια δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη.
Να αρνηθούμε τα επιχειρήματα εκβιασμού…
Το επιχείρημα που λέει: "Μα αν δεν πληρώσω τι θα κάνω όταν θα έρθει το πρόστιμο η όποια διοικητική ή άλλη ποινή", είναι μάλλον αποπροσανατολιστικό και ταυτόχρονα επιχειρεί να μπάσει τον εκβιασμό από την πίσω πόρτα.

Ο κάθε πολίτης θα πρέπει να αντιστρέψει πρώτα στη σκέψη το αυτό το επιχείρημα και να αναρωτηθεί το εξής απλό:" Και αν πληρώσω σήμερα αυτό το χαράτσι για να αποφύγω τις πιθανές συνέπειες, τι θα κάνω αύριο που δε θα μπορώ να πληρώσω το λογαριασμό της ΔΕΗ, το πετρέλαιο, τον ΦΠΑ, την επιταγή μου, τη δόση στην τράπεζα, τις λοιπές ανειλημμένες υποχρεώσεις μου???"
Είναι δυνατόν να εγκαταλείψω τη ζωή μου στην απόλυτη μιζέρια και την κατάθλιψη…
Είναι δυνατόν να μεταχρονολογώ μόνιμα την απειλή των πιθανών συνεπειών και να αφεθώ σ έναν αδιέξοδο μοναχικό δρόμο της προσωπικής μου δυστυχίας ανήμπορος και παντελώς ανυπεράσπιστος???"
Η απάντηση είναι απλή…
Όχι… Κανένας πολίτης δεν πρέπει να εγκαταλειφτεί στο δρόμο της μοναχικής δυστυχίας.
Ναι… Όλη η κοινωνία συντονισμένα θα πρέπει να υψώσει το ανάστημά της σήμερα και να αρνηθεί την υποταγή στους δολοφόνους της ελπίδας της.

Η μεταχρονολόγηση του προβλήματος δε συνιστά λύση του προβλήματος.
Αν υποκύψουμε σήμερα στον εκβιασμό, τότε η απειλή την επόμενη μέρα θα επανεμφανιστεί περισσότερο εφιαλτική, απόλυτα πιεστική, και πολλές φορές μοιραία για τις αποφάσεις μας.
Η λύση είναι μια και μοναδική…
Να αρνηθούμε τώρα την πληρωμή στα χαράτσια της υποτέλειας πολιτικοποιώντας αυτή μας την άρνηση.
Η πολιτικοποίηση της άρνησης καταβολής του χαρατσιού μπορεί να γίνει με μια υπεύθυνη δήλωση στη ΔΟΥ της οποίας το περιεχόμενο ενδεικτικά μπορεί να είναι το εξής:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΠΡΟΣ: ΤΗΝ Δ.Ο.Υ:..................................................
«Αρνούμαι να καταβάλω τα ποσά που εμφανίζονται στο παρόν εκκαθαριστικό και αυτό διότι:
Συνιστούν κεφαλικό φόρο που παραπέμπει σε καθεστώς ξένης κατοχής και ως τέτοιο αρνούμαι να τον νομιμοποιήσω.

Αφορούν σε ύλη ή οποία έχει ήδη φορολογηθεί και ως εκ τούτου στερούνται παντελώς και συνταγματικής νομιμότητας.

Έχουν αμφιλεγόμενο προορισμό διότι αν και εγώ ο ίδιος είναι «φύσει και θέσει» δικαιούχος κοινωνικής αλληλεγγύης, εν τούτοις καλούμαι να πληρώσω με χρήματα που δεν διαθέτω έτσι κι αλλιώς.

Επιβλήθηκαν από μια κυβέρνηση ουσιαστικά έκπτωτη, αφού από την πρώτη μέρα της εκλογής της έχει προβεί σε αλλεπάλληλες παραβιάσεις του Ελληνικού Συντάγματος, και ως τέτοια αρνούμαι να της αναγνωρίσω το δικαίωμα διαχείρισης των δημόσιων οικονομικών της χώρας.

Αντίθετα με βάση το ίδιο το Σύνταγμα, υποχρεούμαι ως Έλληνας πολίτης, στην υπεράσπισή του με κάθε μέσον έναντι κάθε παραβίασης, και ως εκ τούτου θεωρώ πρώτιστη και αυτονόητη υποχρέωσή μου, να εμποδίσω και έμπρακτα τη νομιμοποίηση της συνταγματικής εκτροπής που επιχειρείται συστηματικά, αρνούμενος τη συνενοχή μου ακόμη και με την πληρωμή σε χαράτσια που στερούνται κάθε νομιμότητας.

Επιφυλάσσομαι για την πιθανή διεκδίκηση νομίμων απαιτήσεών μου έναντι του Ελληνικού Δημοσίου στο μέλλον, στο βαθμό που μια άλλη κυβέρνηση που δε θα στερείται δημοκρατικής και συνταγματικής νομιμότητας, θα παραπέμψει για επανεξέταση νομιμότητας τις διοικητικές αποφάσεις της παρούσας καθώς και τις συμβάσεις εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας που προσυπέγραψε.»
                                                                                                        Ο ΔΗΛΩΝ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πολίτες της Ελλάδας, Ελληνίδες και Έλληνες,
Ελάτε να πάρουμε στα χέρια μας τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας…
Να μη χαρίσουμε στους φαύλους του δοσιλογισμού, ούτε ένα ευρώ που να χρηματοδοτεί την καταστροφή της πατρίδας μας.
Το «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» σας καλεί να πάρετε μαζικά μέρος στην Α΄ Πανελλαδική συνδιάσκεψη που οργανώνει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 μ.μ στο ξενοδοχείο PRESIDENT.
Σας καλεί να μετατρέψουμε την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη σε διαδήλωση αξιοπρέπειας και αποφασιστικότητας με στόχο την άμεση ανατροπή και την παραδειγματική τιμωρία των αδίστακτων που μισούν απροκάλυπτα την Ελληνική κοινωνία.
.

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Ακοματιστος Ελληνας πατριωτης Χριστιανος Ορθόδοξος